Šćekić: Vladu na čelu sa Abazovićem rekonstruisati ministrima iz redova Demokrata i DF-a; Miodrag Lekić da bude zajednički kandidat stare-nove većine za predsjednika!

4

Ministar zdravlja i potpredsjednik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je da smatraju da treba da dođe do rekonstrukcije Vlade, da joj se pridruže ministri iz drugih partija i nastave mandat do 2024. godine.

On je na pitanje koji je naredni korak jer se Vlada u tehničkom mandatu osipa, kazao da Vlada ima puni kapacitet dok ima ministara koji većinski mogu da donesu odluku na sjednici Vlade.

Šćekić je poručio da bi lider DEMOS-a Miodrag Lekić trebalo da bude zajednički kandidat stare-nove većine na predsjedničkim izborima na proljeće.

Istakao je da su najgore radili ne bi podrška bila 2,8 odsto „kako pokazuju netačne ankete“, a da su druga istraživanja pokazala drugačije.

Podsjećamo, nepovjerenje 43. Vladi Crne Gore izglasano je 19. avgusta u Parlamentu, a nakon toga Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nije dao mandat Miodragu Lekiću za sastav nove vlade, iako ga je parlamentarna većina predložila za novog mandatara.

4 Comments
  1. Rade komentariše

    Čuješ ovog blavora, on bi da rekonstruiše palu vladu.

  2. Жоржо komentariše

    Može, ali da ura i snp nemaju nijednog ministra 🙂

    1. Qyu komentariše

      Apsolutno romantično.

    2. Viktor komentariše

      Hahaha. Genijalno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.