UDBA u kandžama DPS-a: Milan Kovačević, doskorašnji šef ANB-a za PG na skupu podrške Milu Đukanoviću!

3

Komitski protesti u organizaciji tzv. Pokreta Ima nas, tj. Ima se, ovih sedmica okuplja vjerne, sadašnje, ali i bivše funkcionere, sluge i ljubitelje lika i djela “gospodara” Mila Đukanovića. Tako je na skupu podrške Milu Đukanoviću u ponedeljak viđen doskorašnji šef Agencije za nacionalnu bezbjednost za grad Podgoricu Milan Kovačević.

Kako se predhodnih mjeseci nakon serije izbornih brodoloma koje je doživjela interesno-kriminalna organizacija DPS, sve više ljulja fotelja odlazećeg predsjednika, ova skupina vrši mobilizaciju svih raspoloživih snaga na terenu. Dokaz toga, upravo je Milan Kovačević, nekadašnji šef podgoričke tajne policije i kum vođe OKG DPS.

Koliko je u svom biću strogo interesna, ova nekada moćna partija u Crnoj Gori, a danas u sunovratu, duboko zarobljena u prošlosti, govori i pokušaj odbrane svog kuma od strane Kovačevića, čije je vraćanje u Agenciju za nacionalnu bezbjednost, kojeg je grupacija bliska tadašnjem premijeru Dušku Markoviću smijenila posle ubistava Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića u centru Podgorice, dok je Kovačević u to vrijeme je pokrivao funkciju prvog čovjeka ANB-a za Glavni grad, upravo inicirao Đukanović.

Kovačević je čovjek od ličnog povjerenja braće Aca i Mila Đukanovića. Njihov školski drug, komšija iz Nikšića i na posletku, Acov kum. Kovačević je dugogodišnji operativac, prvo u Nikšiću, a zatim, na intervenciju Đukanovića u Podgorici. Čovjek koji je bio veoma zaslužan da izborne poraze DPS-a, pretvori u pobjede.

3 Comments
  1. crni komentariše

    Smece

  2. Laki komentariše

    Pacovi koji su 2020. cekali ruku pravde, dizu glavu i pokazuju zube. Veliki Štakor sprema gradjanski rat. Mafija protiv naroda!

  3. Sparta komentariše

    Titanik tone pa pacovi bježe od vode…još malo i gotovo…Bili smo u vlasništvu najveće diktature u istoriji…Neka završe svi u zatvorima i da rade društveno korisne poslove kao rad u svinjcu , štali , poljoprivredi …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.