Radulović: Ranka Čarapić i Vesna Medenica su u lancu odgovornosti za ubistvo Duška Jovanovića!

2

Poslanik PZP-a Branko Radulović izjavio je da su Ranka Čarapić i Vesna Medenica u lancu odgovornosti za ubistvo Duška Jovanovića.

On je na skupštinskoj raspravi o izvještaju o radu Sudskog savjeta i ukupnom stanju u sudstvu za 2021. godinu kazao da Crna Gora mora imati nezavisno sudstvo kako bi postala funkcionalna država .

– Na našu tragediju, posljednja linija odbrane lopovskog i anticrnogorskog 30-ogodišnjeg sistema je tzv. sudstvo. To je naša tragedija. Nekada je to bilo monolitno – policija, tužilaštvo, sudstvo…Policija se malo otrijeznila i tužilaštvo, ANB još nije, a sudstvo mrtvijem snom spava…Vesna Medenica i Jovanić nisu izuuzeci nego pravilo –  kazao je Radulović.

Poručio je Vesni Simović Zvicer da je davno pala na ispitu.

– Vaš izvještaj sam čitao dok je moj želudac mogao da podnese i bacio ga u korpu. Onda sam uporedio izvještaj EK. Piše da nije napravljen nikakav napredak u sudstvu, da ste uzeli nezakonito stanove, da četvrti, put, stoti put birate predsjednike sudova…Ko je ovo uradio? Sigurno glavni pendrekaš Vesna Medenica, ali nije mogla bez vas, bez vašeg ćutanja ili odobravanja…Vi predstavljate crnu kutiju, oslobodili ste Šarića i Kalića i mnoge. Ne samo to, dali ste im pravo da ne mogu biti osuđivani nikada više za to –  naveo je Radulović.

On je zaključio da je Venecijanska komisija, na koji se pozivaju mnogi, korumpirana po mnogo čemu.

 

 

2 Comments
  1. ...? komentariše

    BRAVO!

  2. Sočinitelj komentariše

    Sve tačno.
    Pravosuđe i Tužilaštvo su sramota Crne Gore.
    To je krivosuđe .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.