Samardžić poziva na linč: Lobista i potrčko Mila Đukanovića javno i direktno pozvao na ubistvo Vučića

5

Profesor Filozofskog fakulteta Nikola Samardžić, poznatiji kao potrčko i lobista predsednika Crne Gore Mila Đukanovića otvoreno je pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Samardžić je na svom Tviter nalogu izneo niz optužbi na račun predsednika Srbije, a na kraju svog izlaganja je poželeo smrt Vučiću rečima “nekako uvek đavo dođe po svoje”.

Valja podsetiti da je Samardžić veliki poštovalac lika i dela crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, kog hvali na sva usta, a nedavno je sve zgrozio skandaloznom izjavom da je “Kosovo više Milovo nego Vučićevo”!

Mislili smo da ništa skandaloznije neće reći, ali sada imamo dokaz da smo se prevarili. Milov potrčko je otišao korak dalje i pozvao na smrt Aleksandra Vučića, a kakvu će “želju” narednu da iznese ostaje nam da vidimo.

5 Comments
  1. TIVCANKA komentariše

    Kako nas narod kaže „PUNUT CE MU U PRK.O „!

  2. Q komentariše

    U Crnoj gori je puno onih koji su kupili svoji diplomu,magisterij,doktorat i uvjek se kriju u krilu DrPS-a.Ko bi akademski obrazovan dozvolio sebi da pozove na ubistvo predsjednika države i to javno i otvoreno ?

  3. Ljubo komentariše

    Jadav i jadilo Samardžić na slici se vidi.

  4. Patriota komentariše

    Neko uvek mora da rasplamsava vatru odnosa dva naroda – srpskog i crnogorsko!
    U pitanju su viši politički interesi, pre svega onima kojima se drma stolica. Nije kriv Vučić što Crna Gora ne želi više Mila na vlasti.

  5. Bajro komentariše

    Pa naravno,polupismeni banditi. Doći će đavo po svoje naravno. Ničija do zore nije gorjela. Zamislite intelektualca koji brani mila Đukanovića. Jadno…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.