DPS gubitnici najavili novi skup: Da li će Đukanović imati hrabrosti da javno stane iza protesta za očuvanje njegove fotelje koji organizuje i finansira?

4

Pokret “IMA NAS” je najavio da će organizovati drugi protest u četvrtak 17. novembra u 17 časova na platou ispred Skupštine Crne Gore. Lažni pokret, finansiran od strane DPS-a i satelitskih stranaka, a koji za ciljeve ima čuvanje zaljuljane fotelje Mila Đukanovića, podizanje tenzija i izazivanje haosa u državi, opet se lažno sakrio iza borbe “za dobrobit cijele države Crne Gore, njenih građanki i građana, deblokade rada institucija, prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života u Crnoj Gori“, iako je svim pticama na svim granama jasno da se iza svega krije organizovana kriminalna grupa Mila Đukanovića i njegovog kriminalno-biološkog okruženja, te njihovi ugroženi interesi, lična sloboda i opljačkano blago od države i građana.

Za očekivati je da će se i na skupu u četvrtak opet vidjeti iste ekstremističko-šovinističke parole i poruke, širiti vjerska i nacionalna mržnja, najavljivati progon političkih neistomišljenika, ali se otvara i pitanje da li će Milo Đukanović konačno imati hrabrosti da javno stane iza protesta za očuvanje njegove fotelje, koji lično organizuje i finansira? Na prošlom se nije pojavio, nego je skup pozdravio iz dalekog Egipta. U kampanji za lokalne izbore u Podgorici ga takođe nije bilo, a na sličan način kao i sada se sakrio iza lažnog Pokreta i doživio debakl. Išamaran od strane ogromne većine građana Glavnog grada, ali i širom Crne Gore, nije se udostojio već nedjeljama da da komentar na brodolom svoje lažne stranke, da se makar zahvali svojim preostalim glasačima što je elementarna obaveza nakon izbora.

Pune tri nedelje nakon lokalnih izbora Đukanović ćuti i ne komentariše izborni brodolom, ali ne odustaje od blokade države i reformi, mrcvareći demokratsku javnost i usporavajući neminovne promjene i napredak. Nakon što je izvršio ustavno-pravno nasilje i nije dao mandat Miodragu Lekić za satsav nove vlade, Đukanović pokušava da prenese „belveder“ usred Parlamenta, instituciji koja normalno funkcioniše i u kojoj postoji jasna izborna većina, ali upravo ta činjenica kod njega izaziva pravo ljudsko i političko ludilo. Kaso što je huškao svoje pristalice u septembru prošle godine da pale gume i blokiraju magistralne pravce, tako i danas svoje taster-poslanike gura u opstrukcije i blokade svih procesa, čime direktno urušava ustavni i demokratski poredak.

Đukanović je kukavički prećutao rezultate lokalnih izbora od 23. oktobra, kao da se oni nisu ni desili, uzgred na sve načine preko svojih poslušnika pokušava da opstruira tranziciju vlasti, prvenstveno u Glavnom gradu, čime dodatno produbljuje ionako tešku političku krizu. Ljudski i politički očajnik Đukanović nema rješenje za situaciju u koju je doveo sebe lično i lažnu stranku koju vodi, a kako se obruč demokratskih snaga i tužilaštva sve više steže oko njega i njegovog kriminalnog okruženja, tako srlja iz greške u grešku. Destrukcija, opstrukcije, urušavanje demokratskog poretka i izazivanje haosa su postale vodilja u njegovom političkom djelovanju, pa je za očekivati da će građani nastaviti da sa prezrenjem isprate sve njegove naredne političke akcije.

4 Comments
  1. Nikad vise komentariše

    Samo dobro snimati okupljanje. Radi se o nekome ko je u vecini skupova pravio teske incidente i napadao policiju sa sredstvima za masovno unistenje.
    Na predhodnom skupu su kazali zasto su se okupili i to bi svuda u svijetu bilo dovoljno. Medjutim, ponovno okupljanje da bi se isto reklo sto se reklo na predhodnom okupljanju je iracionalno. Zato je za predpostaviti da se okupljanja vrse da bi se napravio neki nasilni incident, sa zeljom da se nasiljem postigne ono sto se na izborima izgubilo.

  2. Marija komentariše

    Ovi sto ne znaju zasto su izasli, nek ih nauce 🤣 da se ne blamiraju 🤣 pred CRNOGORCIMA javno!
    Izadjite jadovi jadni, izadjite, da im sacuvate MILIONE sto su pokrali.

  3. E viva komentariše

    Svi za CG ,svi….

  4. Goran komentariše

    SVAKE NOVINE PISU RAZLICITI DATUM I DAN ZA PROTESTE a TO EKSTRA RADE DA BI GRADJANE ZBRKALI DA NEBI DOSLI NA PROTESTE i tu se vidi kojesu novine za CG a koje protiv CG a u CG ima vise novina koje pisu protiv svojeg naroda nego za svoju drzavu i svoj narod to je zalosno !!
    djabe vam je IMA NAS !!!!!!!!!
    ZIVJELA EVROPSKA UNIJA I NASA CRNA GORA !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.