Pokret Evropa sad podnio krivičnu prijavu SDT-u protiv Veselina Vukčevića

2

Pokret Evropa sad podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednika Izborne komisije Glavnog grada Veselina Vukčevića zbog sumnje da je počinio zluoupotrebu službenog položaja.

Prijava je predata Specijalnom državnom tužilaštvu.

Prema tekstu prijave Vukčević je prekršio Zakon o izboru obornika i poslanika i poslovnik o radu Izborne komisije Glavnog grada kao i Ustav i odluku o imenovanju Izborne komisije. Smatraju da Vukčević nema pravo da odlaže sjednicu na kojoj bi se proglasili konačni rezultati izbora u Podgorici.

Podsjetimo, Vukčević odbija da sazove sjednicu opštinske izborne komisije, opstruirajući konačno proglašenje rezultata izbora od 23. oktobra, kada su građani DPS koaliciju poslali u prošlost.

2 Comments
  1. Sloboda komentariše

    Odma angazovati policiju da izbaci iz prostorija drpsovce kojima je istekao mandat. Lijepo napolje iz zgrada Glavnog grada, opstina koje su oslobodjene, iz oslobodjenih Mjesnih zajednica.
    Samo se sjetite sta bi oni oslobodiocima radili da su u prilici. Sjetite se kako su nezakonito izbacivali iz zgrade BD opstine. Kako su hapsili nezakonito Mitropolita. Kako su gazili hamerom gradjane. Kako su hapsili svakog ko udje u prodavnicu boja i lakova da kupi plavu, crvenu i bijelu boju.

    1. Q komentariše

      Dok je Adžića i Abazovića sbi DrPS-ovci su sigurni u izvođenju svojih opstrukcija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.