Vučić: Srbija u poslednjih deset godina bilježi najveći rast ekonomije u regionu, a poslednje dvije i u Evropi

5

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i podijelio statistiku po kojoj Srbija bilježi najbrži rast ekonomije.

Predsednik Vučić je rekao i da je u prvih deset meseci nivo stranih investicija je bio 3,46 milijardi evra, što je za 7,3 odsto više u prvih deset meseci nego prošle godine.

Foto: Instagram

– Deset godina imamo najbrži rast ekonomije u regionu, poslednje dve godine najbrži rast ekonomije u celoj Evropi. U prvih deset meseci nivo stranih investicija je bio 3,46 milijardi evra, što je za 7,3 odsto više u prvih deset meseci nego prošle godine to je rezultat nečega što smo od ranije uspešno završili – rekao je Vučić i dodao:

– Penzioneri će od 3. decembra, poljoprivredni pa zatim i svi ostali dobijati penzije uvećane za 9 odsto, 2. i 3. februara dolaziće im čekovi sa ukupno 20,8 odsto povećanom penzijom. Stopa javnog duga neće preći 57 odsto do kraja godine. Srbija gotovo za 40 odsto bolja od evropskog proseka i zbog toga ljudi u Srbiji treba da budu ponosni. Imali smo mir, stabilnost i mogli smo da se skoncentrišemo na sve dobre stvari – zaključio je predsednik Vučić.

Foto: Instagram
5 Comments
  1. Ana komentariše

    Srbija belezi nevidjeni ekonomski rast poslednjih godina!

  2. Srpkinja komentariše

    Nezaustavljivo idemo u progres i to se oseća na svakom koraku. Svaka čast Predsedniku.

  3. Tamii komentariše

    Srbija ja je na putu jos veceg razvoja!

  4. Tamii komentariše

    Naš predsednik svakodnevno misli na nas, i ima resenje za sve probleme i ne sumnjamo u nas jos veci razvoj!

  5. Tamii komentariše

    Uz takvog predsednika zagarantovana nam je svetla buducnost!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.