BORBA otkriva: Aco Đukanović odbio da glasa na lokalnim izborima u Podgorici iako su ga uporno zvali iz call centra Ivana Vukovića!

5

Kako je BORBA saznala iz izvora bliskih vrhu DPS-a, na uporne pozive iz call centra Ivana Vukovića  uoči izbora u Glavnom gradu 23. oktobra, a upućenih Acu Đukanoviću da dođe u Crnu Goru i glasa za listu DPS-a, brat predsjednika DPS-a je odgovorio negativno i u prijetećem tonu poručio da ga više ne pozivaju na njegov broj. Time su i definitivno potvrđena nagađanja da je mlađi Đukanović, nakon političkog sloma njegovog brata Mila 30. avgusta 2020. godine, odlučio da napusti državu i “digne ruke“ od stranke koju je decenijama finansirao i imao nemali uticaj na nju, kako u kadrovskom, tako i u smislu kreiranja njenih političkih akcija.

Podsjećamo da je naš portal prije nekoliko dana u našem tekstu, prvi u crnogorskoj medijskoj javnosti, postavio pitanje gdje se krije najbogatiji Crnogorac u njenoj istoriji, te došao u posjed fotografije na kojoj se nalazi mlađi Đukanović, najvjerovatnije nastale negdje van granica Crne Gore. Nakon poraza DPS-a na izborima 30. avgusta 2020. godine, mlađi Đukanović je, kako saznajemo, najvjerovatnije otišao za Luksemburg sa porodicom, a tom prilikom je “pokupio određenu dokumentaciju“ svoje Banke i nekih transakcija, te u Luksemburgu predao papire za dobijanje državljanstva.

Tako je Aco Đukanović, najbogatiji Crnogorac u istoriji prešao put od AB revolucionara u ofucanom džemperu i borca za radnička prava, preko patriote i borca za državu, da bi došao do izbjeglištva i egzila u dalekom Lukseburgu, te nekoga ko bojkotuje i odbija da glasa za stranku koju decenijama neprikosnoveno vodi njegov brat.

 

 

5 Comments
  1. Rade komentariše

    Pa zar on nije u Luksemburgu?

  2. ButrosGalileo komentariše

    Lupež je utekao i traži azil,tako će mu i brat još malo.Bagri treba sud i oduzimanje svega pokradenog.Ali u narko protektoratu teško da tako nešto može da se desi.Da se čovjeku zgadi.

  3. Q komentariše

    Luksemburg je država čiji državljani velikom večinom glasaju na izborima u Crnoj gori.

    1. E viva komentariše

      Kako igraju cg lavice , tako se bori srcem za svoju drzavu a ne onaj olinjali Djokovic koji se sprda sa Srbijom…

  4. prst na celo komentariše

    Uplašio se da ga ne uhapse, ako dođe u crnu goru. To je razlog, ne ide mu se u pritvor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.