Popa prenijela zabrinutost EU zbog usvajanja Zakona o predsjedniku!

3

Ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa istakla je da EU zabrinuta zbog glasanja u Skupštini kojim su kroz usvajanje zakona, po hitnom postupku suštinski izmijenjena ovlašćenja predsjednika.

– Sudije Ustavnog suda moraju biti hitno izabrane. EU poziva sve političke aktere da rade na brzom smirivanju tenzija i da se dogovore o rješenju trenutne političke blokade, kako bi u skladu sa željom građana ostvarili napredak u pristupanju EU- napisala je Popa na Tviteru.

3 Comments
  1. Harvi Kejtl komentariše

    A gnjido nisi zabrinuta za terorističko ponašanje oredsednika države gnjide sotonske umrežene.baca brat putin atomsko na ukr pa ću vas vidjet pederi šta ćete

  2. Q komentariše

    Kurvetine evropske,stalno bi držale ovaj narod u rukama mafije za svoju monstruoznu zabavu! Smrt EU nacizmu sloboda narodu !

  3. Buks komentariše

    Ne sjekiraj se popa za mila,to je vaš stari pulen i plaćenik kome ste gledali kroz prste sve prljave poslove,krađe izbora,referenduma,zato što je igrao po vašim notama.Došao je kraj popa,možete ga preuzeti kod vas,ali da prije toga vrati opljačkano od građana crne gore.Bestidnici.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.