Milatović nakon prvog sastanka sa liderima pobjedničkih lista: Građani Podgorice će vrlo brzo dobiti gradsku upravu!

0

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na lokalnim izborima u Podgorici Jakov Milatovićsaopštio je da će Dan oslobođenja Podgorice (19. decembar) građani dočekati sa novom gradskom upravom u punoj funkciji.

– Imali smo jako dobar, konstruktivan sastanak i građani Podgorice će vrlo brzo dobiti gradsku upravu. Danas je bio početak, u ponedjeljak će biti nastavak pregovora. Imaćemo razgovore sve do potpisivanja koalicionog sporazuma koji će biti osnov funkcionisanja gradske uprave – rekao je Milatović novinarima nakon sastanka sa  nosiocima lista „Za budućnost Podgorice“ Jelenom Borovinić Bojović, „Idemo ljudi“ Danilom Šaranovićem i „Može Podgorica — Ovo je naš grad“ Lukom Rakčevićem.

Milatovićje poručio da danas nije bilo razgovara o pozicijama koje će u novoj lokalnoj upravi dobiti koalicioni partneri, kao i da će posle svakog sastanka imati saopštenje za javnost.

– Bilo je riječi o proglašenju rezultata. Očekujemo to vrlo brzo od OIK (Opštinska izborna komisija). Pozivamo još jednom OIK i ostale učesnike procesa da ne opstruiraju proglašenje rezultata – kazao je on.

Kako je saopštio Milatović, naredni sastanak lidera četiri pobjedničke liste je u ponedjeljak u 12 časova u prostorijama DF.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.