Vujović: DF i URA rušenjem Ustava bježe od izbora i Evrope sad

6

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović u osvrtu na parlamentarnu raspravu ocijenio je da “DF i URA rušenjem Ustava bježe od izbora, a i od Evrope sad”.

–  Zgažena URA na kratkom povocu sluša DF čak i više nego što DF sluša Vučića. Izbori gospodo, ako imate zeru političkog obraza i etike. Pa što ko ponese. Nemojte misliti da će vam ovo nasilje proći tek tako- poručio je Vujović.

6 Comments
  1. RovcaiRovčani komentariše

    Nesrećan si ti čovjek. Brini o fašizmu u svoj partiji, ostavi se drugih partija. Kad to riješiti, onda se javljaju, nesretni čovječe !

    1. Dalibor komentariše

      Kad ovoga vidim trčim u klozet

  2. Kika1 komentariše

    Pa necemo valjda na izbore ici svako malo…DPS je 30godina imao vlast zahvaljujuci jednom ili dva poslanika vise od opozicije pa se nikad nije islo na prijevremene izbore.Nego ste arcili drzavu i pokrali je do koske.

  3. Q komentariše

    DF nema od čega da bjezi jer su jedina svijetla tačka na tamnom nebu Crne gore.

  4. Srdjan Lonchar komentariše

    {– Zgažena URA na kratkom povocu sluša DF čak i više nego što DF sluša Vučića. Izbori gospodo, ako imate zeru političkog obraza i etike. Pa što ko ponese. Nemojte misliti da će vam ovo nasilje proći tek tako- poručio je Vujović.}
    ===================================================

    Budala ne razume da ovde nije problem Ustav, da treba da se rushi. U Ustavu pishe da Predsednik IMENUJE mandatara, koji je sakupio vecinu glasova. Tu mu se ne daje nikakav prostor da on moze da ZAKOCHI PROCES i unese nekakve svoje preferencije u vezi mandatara. U svakoj normalnoj demokratiji, ako bi se Predsednik ZATVORIO U SOBU I ODBIO DA IZADJE, u trenutku, kad je trebalo da predlozi Mandatara, koji je sakupio potrebne potpise – TAKO NESTO BI SE SMATRALO – NEZAMISLIVO PREDSEDNIKOVO IZIVLJAVANJE. U CG to se smatra normalnom politichkom krizom. Kobajagi – SVI SU KRIVI.

    Ovim zakonom se regulishe TRIVIJALNOST – ukoliko se takva nezamisliva TRIVIJALNOST desi u CG, PREDSEDNIK IZABERE DA SE ZAKLJUCHA U SVOJOJ SOBI I ODBIJE DA IZADJE IZ SOBE, u tom Sluchaju ne treba da se ide sa izborima za novu Skupshtinu ( Skupshtina nije problem ), vec ta funkcionalna Skupstina preuzima na sebe TU TRIVIJALNOST, CEREMONIJALNOG PROGLASHAVANJA MANDATARA. Tu se Predsedniku nista ne oduzima, jer u ceremonijelnom proglasenju Mandatara, on nije imao ni pre ni posle ovog novog zakona NIKAKVU ULOGU. Samo mu se oduzima pravo DA SE ZAKLJUCHA U SOBU, DA ODBIJA DA IZADJE IZ SOBE i izvrshi svoju (PUKA FORMALNOST) FUNKCIJU I DA SE TAKO NESHTO KORISTI KAO POLITICHKA KRIZA.

    .
    .
    .
    Za ovog budalu iz Rankovog okruzenja: Recimo da te poslusamo i izadjemo na izbore za Skupshtinu. Posle izbora recimo da se u Skupstini formira ista POBEDNICHKA VECINA U SKUPSHTINI, sto je 100% verovatno (nece valjda Hobotnica da se vrati na vlast). Sta bi se time postiglo? Opet bi bili na istom mestu, gde smo sada: MILO BI SE ZAKLJUCHAO U SVOJOJ SOBI I ODBIJAO BI DA IZADJE, DA FORMALNO PROGLASI PRAVOG, PRAVCATOG MANDATARA.

  5. Q komentariše

    Blago budalama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.