Španske vlasti izručuju Luku Bojovića Srbiji?

5

Španske vlasti obavijestile su prema nezvaničnim saznanjima srpsku policiju da su se stekli uslovi da Luka Bojović bude izručen Srbiji, pišu Kurir i Republika.

To u praksi znači da uslovni otpust ili ostatak kazne navodni vođa „zemunaca“ može da odsluži u Srbiji, a njegov transport mogao bi prema navodima Republike da bude realizovan do 15. novembra. Kada bude deportovan u Srbiju, njemu će do punog isteka zatvorske kazne ostati još dvije godine.

Sud ga, ukoliko tako procjeni, može pustiti i ranije na slobodu, ali je to malo vjerovatno s obzirom na to da se radi o osobi koja zauzima izuzetno visoko mjesto u balkanskom podzemlju.

Zbog toga se svi detalji deportacije drže u najvećom tajnošću jer je Bojoviću ugrožena bezbjednost.

Advokati vođe zemunskog klana, podsjetimo, još prije četiri godine najavili su da Bojović ima želju da bude prebačen u srpski zatvor čim se za to steknu uslovi. Posle ovog dopisa Španaca vijest je potresla srpsko podzemlje, prije svega Lukine neprijatelje, koji strahuju da će njegovim dolaskom uslijediti niz likvidacija kojima bi Bojović osvetio sve svoje ubijene srodnike i prijatelje.

Spekulisalo se i da Bojović može biti izručen Bosni i Hercegovini, međutim, tog državljanstva se odrekao prije deset godina.

(Novosti online)

 

5 Comments
  1. Pukovnik komentariše

    Luka Brate,Luka legendoooo NAPOKON,Voli te Tvoj Bratttt

    1. Kole komentariše

      Policijski mafijaš. Makro i diler droge. Degenerik.

      1. Pukovnik komentariše

        Ne poznajes covjek a pricas nesto tu,nije ovo Zvicer aivanu koji radi za policiju,ovo je LUKA BOJOVIC sinonim za sve nema dalje Srbin iz Crne Gore,jedan i NAJVECI a takvi kao Ti mogu samo da laju aw aw aw

  2. Arso komentariše

    Jel to onaj zet kapetana Dragana zvanog mali knindza?

  3. Kole komentariše

    Zet kap Dragana i slični ološi su mnogim jadovima idoli kako vidim. E da nema vas klošara da veličate probisvjete ne bi nam bila jadna država ovako.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.