Bukari: Igrao sam u Francuskoj, možemo do pobjede u Monte Karlu

0

Fudbaler Crvene zvezde, Osman Bukari izjavio je da je svjestan da crveno-bijele očekuje težak zadatak protiv Monaka u poslednjem kolu Lige Evrope u četvrtak od 18.45 sati. Bukari je istakao da je svestan šta Zvezdi može da donese utakmica u Monaku.

Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svjestan sam da nas očekuje tezak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vrijedno smo se pripremali i znamo da ćemo imati šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspjeli da budemo bolji tokom većeg dijela utakmice“, rekao je Bukari, prenio je zvanični sajt Crvene zvezde.

Na tabeli Grupe H vodi Ferencvaroš sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest. Prvoplasirani tim obezbediće plasman u osminu finala Lige Evrope, druga ekipa ide u šesnaestinu finala tog takmičenja, a treći tim ide u šesnaestinu finala Lige konferencija. Bukari je rekao da je Crvena zvezda u rezultatskom naletu.

Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti nevjerovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda bilježila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim“, zaključio je Bukari.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.