Đukanović ne može da dobije izbore u Šavniku i na Starom Aerodromu, ali žestoko udario na Putina i Rusiju

0

Pet dana je nakon završetka lokalnih izbora u Glavnom gradu i 13 opština u Crnoj Gori, a od predsjednika DPS-a Mila Đukanovića ni traga ni glasa. Istina, pozabavio se juče velikim temama, ratom u Ukrajini i “ruskim agresorima“, udario je na Putina, savjetuje Zapadne sile šta da rade u nastavku rata, a ne može više da dobije izbore ni u Šavniku.

A krenuo je jako i oštro, podsjetio na “slavne dane“, kad su ga zvali- Britva. Sve koji ga ne glasaju je nazvao “palikućama, štetočinama, kvislinzima i ludacima“, održao zapaljive govore od Pljevalja do Budve, a onda mu građani masovno na izborima pokazali crveni karton. Išamaran od svoga naroda u Crnoj Gori, Đukanović nije imao hrabrosti i elementarnog vaspitanja da se poslije izbora makar zahvali svojim preostalim glasačima. Ne može da dobije izbore na Starom Aerodromu, ali poručuje iz Poljske da se “mora zaustaviti agresor i nakon toga- kazniti“.

”Ova generacija državnika u Evropi, dopadalo se to ili ne, na istorijskom ispitu. Ili ćemo zaustaviti agresora i nakon toga ga kazniti – politički i pravno. Ta kazna mora slijediti svakoga ko vrši agresiju i ubija narod. Ako to ne uradimo otvorićemo vrata budućim agresorima. Nema trećeg puta”, kazao je Đukanović.

Dok mu Milatović i Spajić “lopatom“ ulaze u biračko tijelo, dok ga Božović, Lekić i Rovčanin rasturaju u Budvi i Pljevljima, Đukanović glumi evropskog “državnika“. A na Koniku se provukao kroz iglene uši, sa tendencijom pada. Umjesto da se sklanja sa javne i političke scene, da prestane da zagađuje medijski prostor svojim prostačkim vrijeđanjem sopstvenih građana i političkih protivnika, Đukanović i dalje baulja po bijelom svijetu o našem trošku.

Ne može da dobije lokalne izbore u Danilovgradu i Kolašinu, ali se osmjelio da Zapadnim silama daje smjernice u Ukrajini.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.