Oslobođenje Podgorice vodi i ka konačnom padu ili potpunoj reorganizaciji fašističke Gradske TV!

5

Razvlašćivanje DPS-a u Podgorici neosporno će sa sobom povući pad ili reorganizaciji fašistićke Gradske televizije.

Nakon konstituisanja nove vlasti u Glavnom gradu od strane političkih subjekata koji baštine tekovine od 30. avgusta 2020. godine, zaočekivati je da se „uhvati u koštac“ sa ovim javnim emiterom koji je prethodnih godinu i četiri mjeseca revitalizovao fašističku ideologiju u Crnoj Gori i besprizornu srbofobiju.

Nova podgorička vlast ima dva načina da okončana sijanje mržnje prema srpskom narodu, SPC-u, a u poslednje vrijeme i prema „neposlušnoj“ albanskoj manjinskoj zajednici.

Prvi način je gašenje medija koji je težio da izazova nemire i građanske nemire u Crnoj Gori. Sa druge strane infrastruktura u koju su gradska vlast pod palicom Ivan Vuković i određeni tajkuni uložili milione evra može biti iskorištena tako što će nova i demokratska vlast reformisati i reorganizovati ovog emitera koji bu u narednom periodu, umjesto kontinuiranog plasiranja antisrpskih sadržaja, služio za razvoj Podgorice i rješavanje nagomilanih problema njenih žitelja.

Oba scenarija bi predviđala „uklanjanje“ sa malih ekrana novinara- trovača javnog mnjenja Tamare Nikčević, Senada Pećanina i Mirke Dević i njihovih honorarnih saradnika petstoevraša Andreja Nikolaidisa, Nikole Samardžića, Sonje Biserko, Žarka Koraća, Nenada Čanka, Dragana Bursaća…

Jedno je sigurno, medijsko nebo biće dekontaminirano, a na donosiocima budućih odluka u Podgorici je da odabere metod uz pomoć kojeg će stati na kraj fašističkom orgijanju sledbenika Mila Đukanovića koji uprkos neograničenim resursima nisu uspjeli da promijene identitet Crne Gore i od nje naprave antiSrbiju.

5 Comments
  1. preko koljena komentariše

    Tamara je odradila dobar posao, zgadila je ljudima sve što je nametala

  2. Sebastijan komentariše

    DA ka sto su oslobodili Tvcg

  3. CT komentariše

    Četnici pričaju o fašizaciji društva????

  4. Dara komentariše

    A sto je muka nocas df-ovce?

  5. Sparta komentariše

    Pa kad se može zabraniti na 6 mjeseci Pink i Happy onda može i ova fašistička tv…Ali aktere treba krivičnom prijavom dovesti u sud zbog bunta na nemir i govora mrznje…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.