UČESTVUJ U POBJEDI: Još dva sata do zatvaranja biračkih mjesta i konačnog političkog sloma DPS-a i satelita!

4

Ostala su još samo dva sata do zatvaranja biračkih mjesta u Glavnom gradu i ostalim opštinama, a rezultati izbora će opredijeliti buduće političke procese u zemlji. Đukanović i njegova lažna stranka su na istorijskom minimumu podrške, uz nezaustavljiv odliv birača i simpatizera ka drugim političkim opcijama, a poraz u Podgorici bi bio i uvod u nestanak te stranke sa političke scene.

Poraz DPS-a u Podgorici nakon 32 godine vršenja vlasti je već sada siguran, a da su kola u Podgorici za DPS krenula strmoglavo nizbrdo dokazali su i današnja reagovanja iz DPS-a i kuknjava za tobožnje neregularnosti i pritiske kojima su izloženi njihovi preostali aktivisti.

Neka svi građani koji do sada nisu iskoristili svoje biračko pravo uzmu učešće u velikoj pobjedi nad DPS mafijom i njenim satelitima, a njihov što ubjedljiviji poraz označiće i početak konačnog nestanka sa javne i političke scene.

4 Comments
  1. Sibirski komentariše

    Ajdeeeee narode! Ajmo Srbi!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

  2. Sebastijan komentariše

    AJMO LJUDI !
    KOJI GOD DA SU…..

  3. Ivi komentariše

    Ovo je mala mala američka koloniji a, i to će i ostati. Mogu samo glumci da se promjene. Jednako će slušati i Jelka kao što je slušala…

  4. Ms.J komentariše

    Drzte Mila da ne pobjegne.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.