Vučurović: Sprečavanje oca Branka Tapuškovića da glasa zato što je bio u mantiji, osim što je montenegrinski nesojluk i krivično djelo, rezultat je toga što još nije završeno ono što je trebalo da se završi

2

Pokušaj sprečavanja oca Branka Tapuškovića da glasa zato što je bio u mantiji, osim što je montenegrinski nesojluk i krivično djelo, rezultat je toga što još nije završeno ono što je trebalo da se završi nakon 30. avgusta, saopštio je poslanik NSD-a i DF-a Jovan Jole Vučurović.

Kako navodi, umjesto obračuna sa DPS-om, kao političkim krilom mafije, i vraćanja Crne Gore u njen prirodni istorijski tok iz koga su je bili izbacili ekstremisti koji zastupaju fašizam Sekule Drljevića, nažalost, Zdravko Krivokapić i njegov ,,stručnjak“ Milojko Spajić su se bavili šurovanjem sa bivšim režimom.

„Ne razmišljajući o budućnosti i obavezama koje imamo prema obespravljenom i diskriminisanom narodu, Spajić je u dvadeset direktorata u svom ministarstvu ostavio kadrove DPS i SD, i to većinom tzv. komite. I umjesto da je u paramparčad razbijena mafijaška i ekstremistička struktura bivšeg režima, a to bi uradio DF, naivnost i neodgovornost dvojca Krivokapić-Spajić (koji je bio i protiv ustoličenja mitropolita na CT) doveli su do toga da ti ekstremi i dalje imaju hrabrosti da maltretiraju sveštenstvo SPC“, saopštava Vučurović.

Poslanik DF-a naglašava da je samo DF garant da će mafijaška i montenegrinska hobotnica biti razbijena i da nikome više neće padati na pamet da maltretira naše sveštenstvo i srpski narod.

I ništa ne može zaustaviti poraz DPS-a i njihov nestanak sa političke scene, na radost ogromne većine građana CG. P.S. Ovo što danas ne funkcioniše sajt biraci.me je rezultat kadrova DPS koje nije htjela da smijeni 42. i 43. Vlada. DF zna šta treba raditi nakon ove pobjede“, zaključio je Vučurović.

2 Comments
  1. Roro komentariše

    Što kaže Zakon?Na osnovu čega su ga vratili?

  2. Q komentariše

    Jel to znači da DF nije imao nikog na tom birackom mjesu ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.