Đoković: Gradska televizija izmislila bijednu laž u izbornom danu, nisam sačekao Slijepčevića na Aerodromu, danas tu nisam ni kročio

1

Član borda direktora Aerodroma Crne Gore Nebojša Đokovića, saopštio je da je Gradska televizija izmislila bijednu laž u izbornom danu i da ga je optužila da je na aerodromu u Golubovcima sačekao gospodina Slijepčevića, koga nikad ranije nije upoznao u životu.

„Gradska TV u očajnom strahu od gubitka budžetskih sredstava za svoje opskurne šoviniste, izmislila je bijednu laž u izbornom danu. Optužila me je da sam na aerodromu u Golubovcima sačekao gospodina Slijepčevića, kojeg nikada nisam imao prilike da upoznam ili sretnem u životu, vjerovatno kako bih, po njihovim halucinacijama, preuzeo neka finansijska sredstva za vladajuće stranke“, saopštio je Đoković.

Srećom, kako navodi, postoje jasni dokazi da danas nije ni kročio na Aerodrom, te dovoljno svjedoka koji mogu da posvjedoče gdje sam bio tokom današnjeg dana.

„Patologiju Gradske TV liječićemo na sudu, jer ih sad obavještavam da ću podnijeti tužbu“, kazao je on.

1 Comment
  1. Dragoljub Kneževic komentariše

    Ne bi ovo mali iz Pive i trabanti od dubina, čanovičs i ostala bratija lagali. Sve što oni kažu Bali slobodno u Moraču, još ako je to prenio mali Šuković, Đuranović i nikoladus tek tada nije istina, a ludi me da ovi iz 21 naj još ćute

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.