KOGA ĆE GLASATI VESNA MEDENICA

4

Piše:Bećir Vuković

Ne znam da li sam jedini koji postavlja ovo pitanje: koga će glasati Vesna Medenica i Verica Maraš, i redom zatvorenici u Spužu, šverceri, kriminalci, dileri, direktori iz redova DPS – a.

Ako Vesna Medenica glasa DPS, to nije dobro. Taj glas DPS – u ne treba. To je u svakom smislu antireklama i takvom – nikakvom DPS – u. Sa druge strane to nije dobro ni za samu Vesnu.

Dabome, nije važno gdje će glasati Vesna i Verica i slična kompanija, niti brinemo o strmopizdu DPS – a, nego analizujemo dokle je ovo obličje stiglo, koje zahtijeva ozbiljnije tekstove i studije, koje će jednom neko morati dublje analizovati i utvrditi dokle jedno društvo može da se izopači, i u najvećoj bizariji nestane. A, posledice, ostaju dugoročne…

Opet se vraćamo pomenutoj feli zatvorenika u Spužu. Ako Vesna glasa DPS, upravnik zatvora shvatiće da se plaši, da se boji, i to nije dobro za zatvorenicu Vesnu.

Isto će shvatiti i upravnik partije, Milo Đukanović, bivši Vesnin prijatelj. A to tek nije dobro. Pa, kako da glasa.

Ali ima i gore od gorega, ima i lošije od lošega. Ako Vesna ne glasa DPS, to je za nju u svakom smislu – dugačak – minus. Ko garantuje da sjutra na prvom ročištu i sudija, u izvesnom smislu, ne uzeme u obzir i to, kako je glasala Vesna Medenica. Svako se mora dodvoravati upravnuku partije.

Međutim, u međuvremenu, na djelu će biti slobodni sudovi, i biće svejedno koga su glasale Vesna i Verica…

Ako Vesna i Verica i redom kriminalci – zatvorenici iz redova DPS – a i dalje ostanu na liniji DPS – a, i glasaju DPS, znači da se nečemu nadaju. Ali, najgora su prazna nadanja, rečeno je i prije nove ere…

Čemu, čemu da se nadaju kad je u DPS – u rasulu, kad se DPS raspada po svim šavovima…

Možda je upravniku partije Milu Đukanoviću i teže nego njegovoj prijateljici Vesni Medenici u zatvoru.

I rečeno je podavno da je teže onima koji strepe od zatvora, nego onima koji su u zatvoru.

(Iskustvo je neprenosivo. Iskustvo zatvorenika je apsolutno neprenosivo.)

Isto je u nekom smislu i sa građanima koji su do sada glasali DPS. Bolje reći, isto je sa građanima koji nisu zaglibili u nepočinstva DPS – a, a koji se dvoume da li će još uvijek glasati DPS.

Ako išta vide, bježaće glavom bez obzira od kriminalaca…

Da li će se kajati, ili – pokajati – što su do sada glasali DPS, pitanje je lične prirode, i sa te strane ličnog, i privatnog, ne bi zalazili. Samo nasamo, i sami sa sobom, da razriješe propalu priču sa DPS – om. Tako je najbolje.

Bježite od onih koji su jednom nogom u zatvoru…
——————————————————-
Na izborima u Budvi glasajte (1)

Na izborima u Pljevljima, Žabljaku, Kolašinu, Rožajama, Plužinama glasajte (2)

Na izborima u Šavniku glasajte (3)

Na izborima u Zeti glasajte (4)

Na izborima u Podgorici, Baru i Bijelom Polju glasajte (5)

Na izborima u Tivtu i Plavu glasajte (6)

Na izborima u Danilovgradu glasajte (10)

4 Comments
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    U US ima poseban 14-ti Ustavni Amandman (USVOJEN 9 JULA 1868!), koji svakom drzavljanu GARANTUJE “ due process, and equal protection under the law“ – pravedan sudski proces uz uniformnu primenu zakona (isti zakon za sve).
    .
    .
    .
    Eeehhh sad uporedite to shto sam rekao sa stanjem u CG:

    Imate Ivana Vukovica, US naredio da mu se oduzme titula Gradonachelnika, ali njima (DPS-Milu Lopovu) TO NISHTA NE ZNACHI, ONI GA SLEDECI DAN PONOVO BIRAJU ZA SVOG GRADONACHELNIKA!!!

    Sam Milo Lopov je srushen kao diktator CG, ali je i dalje DIKTATOR UNUTAR DPS. Kao takav on odbija da formalno proglasi da je Lekic sakupio 41 glas u Skupshtini. Nece pa nece!!! Crknite, ne mozete mu nishta!!! Zasmislite kakva je to sorta ljudi!

    14 ti Ustavni Amandman garantuje svakom drzavljaninu u SAD da ima jednak tretman kao i bilo koji drugi drzavljanin SAD. Ako nizi sudovi prekrse taj osnovni zakonski akt, osoba moze da se zali V.S. koji mora da presudi u njegovu/ njenu korist.
    .
    .
    .
    Eeeehh sad poredjenja radi – pogledajte najvecu NEPRAVDU U CG: Radi se o VESNI MEDENICI.

    Molim vas recite mi ima li tu i trunke pravde, da ona TRUNE U MILOVOM KAZAMATU U SPUZU, A GLAVNI VINOVNIK, DO NEDAVNO NEPRIKOSNOVENI DIKTATOR, KOJI JE NANEO TOLIKO ZLA CELOJ CG – SHETKA SE NA SLOBODI, DRZI GOVORE O EU I NATO VREDNOSTIMA, UVLACHI SE U ZADNJI DEO TELA SVOJIH „PARTNERA“, ODBIJA DA PROGLASI MANDATARA, SPRECHAVA DA SE FORMIRA VLADA!!! Da li je to fer? Vesna je stitila njegovo dupe 17 godina i sad ona trune u njegovom kazamatu, a on pushi tompus po diskotekama u PG i djuska uz Cecine pesme!!!

    Treba podsetiti birache u PG i ostalim gradovima kako je muchio Milana, Andriju, Mihaila Chadjenovica i onih 20 baka i deka, koji su verovali ili ne – u reziji Putina & Co. bili stigli na dan izbora u PG da izvedu GINISOV REKORD – DRZAVNI UDAR KOJI JE KOSTAO SAMO 1000 EUR (20 ljutih penzionera puchista su dobili 50 eura da prenoce u PG i da se prehrane 1 dan!!!! Zatim ih je Milo muchio 2 godine sa TV sudjenjem,. koje je lichilo vishe na Zadrugu sa onim konjem-mafijashem Golubovicem. Samo za to Milo treba da odlezi 20 godina u zatvoru, da nikome drugom nikad ne padne na um da se obrachunava sa liderima otpora na takav ludachki nachin, nevidjen u Svetu.

  2. Dabanovic komentariše

    medenica bi opet gčasala za njega a sad bi glasala i svašta lijepoga radila i milanu knezevica ako joj moze valjat

  3. Feferona komentariše

    desna ruka joj je dobro izvezbana vidi se to odmah..

  4. ...? komentariše

    Srdjene odličan komentar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.