Čelnici koalicije „DF – Za budućnost Žabljaka“ ugostili Marka Kovačevića i Mulutina Đukanovića: Čekaju nas neumitne promjene!

0

U okviru redovnih kontakata sa kolegama iz drugih gradova, nakon predstavnika Pljevalja, čelnici Koalicije Demokratski front – Za budućnost Žabljaka imali su sadržajne razgovore i sa svojim partijskim kolegama iz Nikšića, koji su posjetili žabljačku Opštinu, sa predsjednikom nikšićke Opštine, Markom Kovačevićem, i Milutinom Đukanovićem.

Tokom radnog susreta sa Kovačevićem i Đukanovićem, predstavnici ove Koalicije ukazali su na činjenicu da Žabljak očekuju neumitne promjene, i da će Koalicija Za budućnost Žabljaka biti nosilac promjena u ovom turističkom centru, značajnom za Crnu Goru, region i šire.

– Članovi rukovodstva Koalicije upoznali su kolege iz Nikšića sa tekućim problemima koji već duži niz godina opterećuju opštinu Žabljak i njene mještane, koji su svjedoci propadanja ovog nekad izuzetno popularnog i uspješnog ljetnjeg i zimskog turističkog centra.

Obostrano je ukazano na tradicionalnu višestruku povezanost dviju opština, žabljačke i nikšićke, zbog čega i u budućnosti treba razvijati uzajamnu plodnu saradnju dva grada, okrenuta jedan prema drugome.

Predstavnici Koalicije DF – Za budućnost Žabljaka upoznali su kolege iz Nikšića sa svojim realnim očekivanjima oko ubjedljive pobjede na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 23. oktobra, kako bi žabljačka Opština napokon krenula u oporavak nakon devastacije  ukupne gradske privrede i brojnih resursa ovog turističkog centra od strane odlazećih lokalnih vlasti – navedeno je u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.