Nikola Jovanović za BORBU: Opština će biti servis svih građana Budve

0

U susret lokalnim izborima u Budvi 23. oktobra, poruku je poslao gradski menadžer i drugi kandidat na listi Demokratskog fronta „Milo Božović – Budva na prvom mjestu“, Nikola Jovanović.

„Osavremenićemo lokalnu samoupravu i sve javne ustanove čiji je osnivač Opština Budva. Proces digitalizacije javne uprave smo otpočeli, u narednom periodu ćemo ga završiti, a sve usluge koje lokalna samouprava pruža kao servis građana biće jednostavnije i lakše dostupne“ istakao je kandidat za odbornika SO Budva u izjavi za BORBU.

„Naše će aktivnosti biti usmjerene i ka boljem funkcionisanju državnih institucija koje imaju podružnice u našem gradu kao što su Uprava za nekretnine, Državni arhiv, škole, vrtići i druge. Insistiraćemo na osnivanju Osnovnog suda u Budvi kako bismo naše građane poštedjeli troškova odlazaka u udaljene gradove“, napomenuo je Jovanović.

„Izgradićemo lokalnu samoupravu kao servis koji je lako dostupan građanima ali i investitorima od kojih, umnogome zavisi, razvoj našeg grada“, zaključio je Jovanović u izjavi za naš portal.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.