Vučurović: Napad na aktiviste DF-a od strane nasilnika iz DPS-a, kukavički je čin, ali i najava poraza Đukanoviceve kriminalne grupe koju u Podgorici zastupa Ivan Vuković!

0

Napad na aktiviste Demokratskog fronta u Zagoriču od strane nasilnika iz DPS, kukavički je čin ali i najava poraza Đukanoviceve kriminalne grupe koju u Podgorici zastupa Ivan Vuković, izjavio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

– Nervoza ovih ekstremista je ocigledno dostigla vrhunac, jer poraz u Podgorici znaci i nestajanje DPS sa političke scene, a kada DF dođe na pozicije odlučivanja pravda će doći po nasilnike, lopove i pljačkaše – kazao je on.

Vučurović je pozvao policiju i tužilaštvo da rade svoj posao i da napadač na aktivistu DF-a bude kažnjen.

– DF će znati da zaštiti svoje ljude, a sigurni smo da će nakon 23. oktobra osvanuti slobodna Podgorica i to niko ne može spriječiti, ni DPS, ni njihova posluga. A našem mladom kolegi, koji se suočio sa nasilnicima iz DPS, želimo da iz ovoga izađe jači i da ovo ostane samo ružna epizoda. Svi treba, u konačnom, da shvate da se u politici stvari ne rješavaju nasiljem – zaključio je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.