Plaćenik Bilčik nastavlja da podržava Đukanovića u gaženju Ustava i da se miješa u unutrašnja politička pitanja

6

Đukanovićev plaćenik Vladimir Bilčik se od potpisivanja sporazuma izborne većine 2. septembra, najave formiranja nove vlade, a onda i dogovora da Miodrag Lekić dobije mandat za njeno sastavljanje, danima teroriše domaću javnost i gotovo svakodnevno miješa u naše, domaće političke prilike i procese. Umjesto poštovanja izborne volje i elementarnih demokratskih principa, ovaj plaćenik Mila Đukanovića je postao “zvijezda“ kriminalnih portala i medija bliskih DPS-u sa kojih šalje otrovne, antidemokratske poruke.

Kada smo kod izbora i poštovanja izborne volje, moramo podsjetiti javnost da Bilčikova stranka u slovačkom parlamentu ima JEDNOG, ponavljamo jednog od 150 poslanika. S pravom se mora postaviti jedno ljudsko pitanje: koga predstavlja izvjesni Vladimir Bilčik, u čije ime govori, pošto je očigledno da u ime svoje zemlje i naroda nema mandat, ko mu je dao za pravo da u kontinuitetu teroriše domaću javnost i nameće stavove, direktno se miješajući u unutrašnja pitanja Crne Gore i država u regionu.

Đukanovićev vjerni lobista je naglašeno razočaran što će DF biti okosnica nove vlasti, pa ne propušta priliku da širi neistine kako je to neprihvatljivo za EU. Juče se pridružio DPS-u i Đukanoviću u zahtjevima za vanredne parlamentarne izbore.

“Crna Gora već nedjeljama i mjesecima prolazi kroz krizu, i mislim da će najprije rješenje biti u izborima“, kazao je Bilčik i dodao “svi vidimo da trenutni sastav parlamenta ne daje rješenja“. Nijednom riječju se nije osvrnuo na flagrantno gaženje Ustava od strane odlazećeg predsjednika, kršenje svih demokratskih procedura, ali Bilčik problem vidi u parlamentu, odnosno u izbornoj većini koja nije po volji njemu i njegovom nalogodavcu.

Briselski aparatčik i debelo plaćeni Đukanovićev lobista se osmjelio da uređuje domaće političke prilike, nudi kadrovska rješenja za vladu, a njegova stranka je na izborima za Evropski parlament 2019. godine dobila 26.202 glasa. DF u malenoj Crnoj Gori ima pet puta više glasova od njega i njegove stranke, ali to ovog plaćenika ničim ne sprječava da danima svakodnevno šalje antidemokratske poruke, lažno ih predstavljajući kao zvaničan stav EU.

Ako su budu iole poštovali demokratski principi i načela, a ne Bilčik i njegove plaćeničke sugestije, odmah nakon lokalnih izbora se mora pristupiti političkoj akciji koja će rezultirati formiranjem nove, stabilne vlade koja bi odlučno krenula u proces demontaže DPS sistema, a izborna većina u parlamentu bi morala da zaustavi pomahnitalog Đukanovića u gaženju Ustava i proizvodnji destrukcije.

6 Comments
  1. Ivi komentariše

    Šta se krivite ko kučke non stop nemaju većinu nigdje!

  2. Drška od stomaka komentariše

    Bilčik,Lajčik, Lipka i ostale Picule.
    Milovi korumpirani aparatčici EU birokratije.
    Neka puše ekološki.

  3. Crnogorka komentariše

    NEKA OVE BJELOSVJETSKE PROTUVE UREDJUJU SVOJE DRZAVE ,MOJU CRNU GORU NEKA ZAOBILAZE ! IS. IS. IS.

    1. Goran komentariše

      Bilcik podrzava Demokratske vrijednosti Crne Gore a to su DPS i Milo Djukanovic !!!

  4. Q komentariše

    Večer sam čuo na Prva tv cg nesto sto sam mislo da tu nemogu čuti.Rusi raketirali NE Zaporožje nakon čega je NE ugasena. Znači Rusi sami sebe raketirali.Sram vas bilo sad vise stvarno nista u ovoj prokletoj drzavi čovjek nema za cuti i vidjeti osim konstantne laži.Ma bit će opet Istocna i Zapadna Njemačka ako Bog da,zlo treba razvaliti.

  5. Goran komentariše

    Bilcik podrzava Demokratske vrijednosti Crne Gore a to su DPS i Milo Djukanovic !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.