„Studenti” prvi gosti Partizana ove sezone

0

Partizan je uzdrman nakon što je u petak pretrpio poraz u već dobijenom meču sa Baskonijom u Evroligi. Crno-bijeli moraju što prije da se preseberu, jer samo dva dana kasnije, večeras u 21 sat dočekuju SC Derbi.Podgorički „studenti” su možda i idealan protivnik za povratak na pobjednički kolosijek pred duele sa Olimpijom Milano u utorak i Virtus Bolonjom u četvrtak u Beogradu u Evroligi.

Prva utakmica u Areni”, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osjete atmosferu kakva je ovdje. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra”, kazao je mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević.

SC Derbi se nije proslavio na prvom gostovanju ove sezone, ubjedljivo je poražen u Zadru, ali je nakon toga u „Morači” deklasirao Cibonu.

Idemo na megdan Partizanu motivisani nakon dobre utakmice sa Cibonom. Dižemo formu i moramo da damo maksimum u ovom trenutku. Mislim da će to biti dovoljno da odigramo dobru utakmicu u Beogradu”, rekao centar SC Derbija, Danilo Tasić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.