Vujović: Neće biti lako u Sarajevu, rano je pričati šta pobjeda donosi

0

Rukometaši Crne Gore večeras (nedjelja) u 20 sati protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu igraju drugi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

U dvorani čiji je kapacitet 5.000 gledalaca, izabranike Zorana Roganovića očekuje paklena atmosfera protiv tima koji je na startu kvalifikacija poražen u gostima od Slovenije.

Sigurno neće biti lako, svako voli da igra pred svojim navijačima. Kao što nas naši navijači vode do pobjeda u Crnoj Gori, tako i navijači daju krila Bosancima u svakom meču na domaćem terenu. Mislim da imamo kvalitet da dođemo do dobrog rezultata, da smo značajno iskusniji i da možemo da se nosimo sa svim tim okolnostima“, rekao je Branko Vujović.

Desni bek reprezentacije Crne Gore se potom osrvnuo na sledećeg rivala.

Bosna i Hercegovina ima vrlo dobre igrače koji igraju u ozbiljnim klubovima. U nekim trenucima su čak i pokazali da mogu da se nose sa Slovenijom, ali su poklekli u drugom poluvremenu. Mislim da treba da izvučemo ono što nam najviše odgovara i to iskoristimo”.

Sa dvije pobjede na startu kvalifiakcija Crnogorci bi bili blizu još jednog velikog takmičenja.

Još je rano da kažemo da bi nam pobjeda otvorila vrata Evropskog prvenstva. Sigurno je ipak, da bi nam dosta značila, tako da ćemo izaći maksimalno skoncentrisani i dati sve da dođemo do pobjede”, zaključio je Branko Vujović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.