Of-šor predsjednik DPS-a najavljuje “zaustavljanje propadanja“: Đukanović iz Plava brani državu od Velike Srbije i “kriminala nove vlasti“; Glasno ćuti o druženju sa “škaljarcima“

4

Đukanović je u nastavku svoje oproštajne turneje po Crnoj Gori i bježanja od sudbonosnih izbora za njega i njegovu lažnu stranku, a koji se održavaju u Podgorici, obišao svoje preostale pristalice u Plavu. Nemajući rješenje za bezizlaznu političku situaciju u kojoj se nalazi, a u nedostatku lažnih obećanja o hiljadama radnih mjesta i novim investicijama, koje je potrošio u prethodnim izbornim kampanjama, po ko zna koji put ponavljao svoje otrcane fraze o zaštiti države i velikosrpskoj agresiji. Dosadni Đukanović, poznat i kao of-šor predsjednik koji je sve što je opljačkao od građana i države, posijao po bjelosvjetskim poreskim rajevima, jer je “tamo porez niži“, u deficitu stida i srama, u razorenom Plavu i pred pokradenim građanima najavio nekakav “politički obrt“.

“Crnoj Gori je neophodan politički obrt, koji će zaustaviti propadanje Crne Gore“, poručio je odlazeći predsjednik Demokratske partije socijalista, stranke koja je iznjedrila Vericu Maraš i Petra Ivanovića, čiji je ekonomski guru Veselin Vukotić, a istaknuti “aktivisti po terenu“ Miloš i Vesna Medenica . Kako je naglasio, Crna Gora živi najtežu krizu u novijoj istoriji Crne Gore, a onda se vratio u daleku 2015. godine, halucinirajući o “ruskom malignom uticaju“ i političkim protivnicima koji rade za tuđe interese.

Prevaziđeni političar i of-šor špekulant ubjeđivao je svoje preostale simpatizere da će “za najdalje tri mjeseca imati prijevremene parlamentarne izbore u Crnoj Gori“, te da je ubijeđen da njegova kriminalna stranka ima “pobjedu u džepu“, izbjegavajući da prognozira rezultate na predstojećim lokalnim izborima. Za njih je rekao da je važno da na njima DPS “uradi dobar posao“. Dakle, nije imao hrabrosti da najavi pobjede širom Crne Gore, jer je svjestan da slijedi nastavak serije poraza, kao što se već desilo u Nikšiću, Herceg Novom, Mojkovcu, Beranama, Ulcinju i na Cetinju.

Najdosadniji političar među of-šor prevarantima je opet ponavljao priče o agresiji Velike Rusije i Velike Srbije, i to u osiromašenom Plavu, kojem ništa više nema da ponudi, a imao je preko tri decenije da od njega napravi biser Sjevera. Od vizije razvoja, boljeg živora, razvoja privrede i poljoprivrede u plavskom kraju nije bilo ni slova, ali jeste probijeno moralno dno, čak i kada su u pitanju njegovi vrlo niski kriterijumi. Naime, Đukanović je optužio nove, demokratske vlasti za “sistemski kriminal“, za “organizovani kriminal u središtu crnogorske države“.

Čovjek koji je utemeljio crnogorsku državnu mafiju, a čitav svijet okrenuo protiv sopstvene države, da svi relevantni međunarodni faktori posmatraju Crnu Goru kao leglo šverca cigareta, oružja i droge, po sistemu “držite lopova“, optužio je demokratske snage, kojima je ostavio “sprženu zemlju“ i razorene institucije u nasleđe, za ni manje ni više nego- sistemski kriminal, uz to dodajući da je država pred bankrotom. Naivno misleći da će neko u njegove bolesne halucinacije i otvorene laži povjerovati, olinjali patriota sa Djevičanskih ostrva je prećutao fotografiju koju je premijer Abazović pokazao na Odboru za bezbjednost, a na kojoj druguje sa pripadnicima “škaljarskog klana“. O tome već dva dana glasno- ćuti.

Zbog svega navedenog, građani 23. oktobra i u plavu i u ostalim opštinama imaju nikad lakši zadatak: masovan izlazak na birališta i šamar Đukanoviću, Medenicama, Verici Maraš, Vukotiću, Roćenu i ostaloj pljačkaškoj družini, te njihovo konačno sklanjanje sa javne i političke scene.

 

4 Comments
  1. Izdajnicicao komentariše

    Ne no ce prepustiti domovinu agresoru

  2. Tološi komentariše

    Senilni Bajden dobio konkurenciju. Il je djavo ili su madjije ili nešto gore od oboje. Olinjali mafijaš se gubi.

  3. Lala komentariše

    Milo Kokainski! Knjiga, o sibicaru koji je postao tajkun i „državnik“..Car Scepan mali je za njega mala beba.

  4. Srdjan Loncar komentariše

    Mozete da zamislite kad van neko, koga je narod prozvao „LOPOV“ pochne da pricha o EU-US VREDNOSTIMA-VLADAVINI PRAVA-PROMENLJIVOSTI VLASTI-LJUDSKIM SLOBODAMA. Dodje vam da pochnete da povracate. Kako ga nije sramota da izadje pred narod?
    .
    .
    .
    „FORBES“ GA JE PROGLASIO – NAJBOGATIJIM POLITICAROM U EVROPI. Treba zvanichno traziti od zemalja Zapada da pomognu u identifikaciji tog SKRIVENOG-OPLJACHKANOG NOVCA.

    Zatim imate MONTGOMERIJEVE MEMOARE (bivsi Ambasador US), koji crno na belo kaze da su MILA LOPOVA PUSTILI DA SE NESMETANO BAVI SHVERCOM CIGARETA. ZATIM JE DODAO DA SU SVO VREME IMALI SPREMNU PODMORNICU U CAVTATU DA GA IZVUKU, AKO MU BUDE PRECENO HAPSENJEM (Miloshevic i dr.). Znate li kolike su to pare? Procene su da je shverc duvanom u CG vredan 500 miliona EUR godishnje! … 30 dugih godina DIKTATURE HOBOTNICE!!!! Pa sad vidite koliko su PROFITA SAMO NA SHVERC DUVANA STAVILI U SVOJE DZEPOVE SVIH TIH 30 GODINA.
    .
    .
    .
    A sad neka ga neko na tim predizbornim skupovima upita – kolika mu je ushtedjevina? Sta mislte sta ce vam odgovoriti!

    I on ima obraza da stane pred narod Plava!!! Da pricha o bankrotu CG? Pa neka vrati samo delic ukradenog, eto narodu Plava da procveta.

    Brat Aco utekao u Lihtenstajn. Kad se udje u knjige njegove banke, svi puitevi ka Milo-Blazo’vim 50 kompanija rasutim po poreskim rajovima ce se pokazati.
    .
    .
    .
    Sestra Ana da odgovara za MITO KOJE SU JOJ DALI MADJARI PRI KUPOVINI TELEKOMA: Ne treba vam niko za to. Potrebna je samo VOLJA POSHTENIH SDT I VDT (svaka chast tom dvoma). Fed Sud ovde u NYC ima crno na belo PRESUDU ZA ONE MADJARE SHTO SU PLATILI MITO „SESTRI NEKOG POLITICARA U CG“. Samo shto nisu stavili Aninu sliku, koja je bila advokat za tu privatizaciju!!!
    .
    .
    .
    Kaze Milo Lopov da je sad INSTITUCIONALNA KRIZA U CG!!! Ne. to shto on NECE DA PREDA MANDAT LEKICU JER NEMA UTISAK DA LEKIC IMA 41 GLAS VECINU – TO JE JOSH JEDAN CHISTI LOPOVLUK MILA LOPOVA. To nema veze sa institucionalnom krizom. To je isto kao kad bi Milo ukrao nechija kola, pa to nazove institucionalna kriza, jer ne smeju da mu oduzmu ukradena kola, jer nema U.S. (svo vreme nema kvorum) bez koga ne mogu da mu oduzmu ukradena kola!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.