Đukanović prognozira: Skori vanredni parlamentarni izbori će dovesti do političke stabilizacije i stvaranja vlade koja će na kompetentan način voditi Crnu Goru ka članstvu u EU!

1

Skori vanredni parlamentarni izbori će dovesti do političke stabilizacije i stvaranja vlade koja će na kompetentan način nastaviti reforme i voditi Crnu Goru ka članstvu u Evropskoj uniji (EU), saopštio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore je saopšteno da je Đukanović primio danas akreditivna pisma novoimenovanih, izvanrednih i opunomoćenih ambasadora Belgije – Keti Bigenhaut, Kine – Fan Kuna, Argentine – Osvalda Narsisa Marsika i Republike Koreje – Đeung Lia.

U saopštenju se dodaje da je nakon ceremonije Đukanović odvojeno razgovorao s ambasadorima, poželio im dobrodošlicu, uspješnu misiju i iskazao uvjerenje da će tokom svojih mandata odnosi između Crne Gore i njihovih država dobiti na sadržini i novim formama saradnje.

-Predsjednik je upoznao ambasadore sa aktuelnim političkim prilikama u zemlji uz očekivanje da će skori vanredni parlamentarni izbori dovesti do političke stabilizacije i stvaranja vlade koja će na kompetentan način nastaviti reforme i voditi Crnu Goru ka članstvu u EU. Ukazao je na ogromne potencijale za unapređenje bilateralne saradnje sa svakom od zemalja u ekonomskoj oblasti, posebno u dijelu realizacije krupnih infrastrukturnih projekata u kojima Crna Gora želi da razvija partnerstvo sa kredibilnim investitorima – piše u saopštenju.

1 Comment
  1. Visegrad 2021 komentariše

    Lazes,milo, lazes 30 god.zakasnio si za sve,cak I da ides zatvor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.