Ministar hrvatskih branitelja slavodobitno ponižava Crnu Goru, ne mareći za Krivokapićeve i Konjevićeve isprike: Svjedočimo činu priznavanja zločina, ovo je veliki korak za vaše suočavanje s prošlošću!

7

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved tokom otkrivanja spomen obilježja u Morinju slavodobitno je konstatovao da je postavljanje tog spomenika od suštionske važnosti za suočavanje Crne Gore sa prošlošću.

Medved se kurtoazno zahvalio crnogorskim ministrima na čiju ideju je postavljen ovaj sramni spomenik, da bi nakon toga uslijedilo njegovo vrijeđanje zdravog razuma i trijumfalno ponižavanje Crne Gore pred crnogorskim ministrima.

– Zahvaljujem se žrtvama i braniteljima, kao i crnogorskim ministrima. Mnogi su nakon zatočeništva umrli od posljedica, a mnogi ih trpe i danas, vidljive ili nevidljive. Za nas su iznimno važna pitanja posljedica velikosrpske agresije, a posebno rješavanje pitanja nestalih osoba. Republika Hrvarska traži njih 1.830 i ovdje iz Crne Gore 12 nestalih osoba. Danas svjedočimo činu priznavanja zločina počinjenom nad hrvatskim narodom u ime velikosrpske ideologije. Koji su nažalost prihvatile i prosrpske snage u Crnoj Gori. Iskreno zahvaljujem ministrima Konjeviću i Krivokapiću koji su i 90-ih bili glasno pritiv rata. Ovo je veliki korak u dobrosusjedskim odnosima za vaše suočavanje s prošlošću i ulazak u evropsku obitelj. Ne možemo izbrisati bol niti ćutati o logoru – kazao je Medved.

 

7 Comments
  1. Buki komentariše

    Jel moguće ovo ludilo…

  2. Nikad vise komentariše

    Sprda se sa nama
    Nije SFRJ i njena vojska JNA napala Hrvatsku, nego su hrvatski teroristi iz paravojnih formacija pucali i ubijali vojnike od 18 godina.
    Mnogo prije nego je Hrvatska i proglasila nezavisnost, hrvatski teroristi su u usli u Splitsku kasarnu i golim rukama davili i ubijali vojnike. Cijela planeta je svjedocila kad je hrvatski terorista udavio golim rukama vojnika Sasu Gesovskog, koji u tom trenutku kod sebe nije imao nikakvo naoruzanje. Sve to su snimale TV kamere terorista i prikazivale na TVu
    Kamionom cistjernom punom opiljaka, sjeciva, eksera srusili su spavaonice vojnika u Mostarskoj kasarni. Ni tada ih vojska nije mogla isprovocirati jer su mirno spavali u svojim krevetima kada su smrtonosne teroristicke horde aktivirale cistjernu.
    Do medjunarodnog priznanja Hrvatske, sve akcije terorista imaju se smatrati kao zlocin protiv covjecnosti. I ostecenim u tim akcijama terorista kad tad ce se morati isplatiti odsteta, cime ce Hrvati morati priznati zlocin.
    Sta je bilo u Lori. Tamo su zvjerski ubijeni gradjani CG. Je li ovaj tkz. Ministar pitao ovu delegaciju Hrvata za Loru. Tkz. ministar treba da odgovara pred sudom i za cin veleizdaje CG jer je rekao da Jedrenjak treba dati Hrvatskoj. Ko je on da arci imovinu Kralja Aleksandra koji je napravio taj brod.

  3. E viva komentariše

    Ne dipr avetnjo..pravi crnogorci ni tada nisu isli, vec se izvinuli hrvatima za zlocine Srbije bolesne..sa svima ste ratovali i od svih dobili po usima zbog lude politike i snova o velikoj Srbiji…

    1. Q komentariše

      Nisu išli jer ne postoje da postoje išli bi.

    2. @e viva komentariše

      E viva Montenegro je bio povik talijanskih vojnika kada su montenegrinke naučili felacio.
      Onaj ko vas je naučio da evivate taj se posrao na vas,montenegrinci.

  4. Q komentariše

    Dritanga se mudro izmakao u Vatikan a ova dvanacista urnišu Crnu goru!!!To treba srušiti a KK uhapsiti kao antidržavne elemente,neko za ovo mora odgovarati !!!!

  5. Tićo komentariše

    Treba skinuti ova g*vn* još danas.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.