Medojević: Građani da razmisle odakle Spajiću auto od 100.000 evra i stan u Porto Montenegro

7

Način na koji je građanin Mickej Spajić zadužio državu ”tajno ali organizovano” za 750 miliona je pravi priručnik za otkrivanje velike korupcije, istakao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

– Mickej Spajić, sklapa posao sa advokatskom firmom Linklaters, pismom (?!!!!) 07.12.2020.godine, utvrđuje cijenu i uslove plaćanja, a obveznice se plasiraju na Londonskoj berzi dana 09.12.2020. godine. Za jedan dan posla advokatska firma je od Spajića dobila 125.270 evra našeg novca. Široko!!! Mickej Spajić angažuje dobavljača usluga, suprotno zakonu o javnim nabavkama, bez tendera ili javnih poziva, tajno i neposrednom pogodbom za standardizovane pravne usluge (jednostavne advokatske poslove koji su već definisani pravilima berze) za 125.270 evra, naveo je on.

Medojević je dodao da GST Novoviću neće biti teško da evidentira umišljaj kod Mickeja Spajića da svjesno krši antikorupcijsko zakonodavstvo i da implementira nedopustive tajne i diskrecione prakse koje predstavljaju osnov sumnje da se radi o korupciji.

– Građani Crne Gore da malo razmisle odakle Mickeju auto od 100.000 eura i stan u Porto Montenegro od 600.000 evra. Pismo po pismo, Ugovor po ugovor, tajno ali organizovano pljačkanje budžeta i naših para i nakupi se, tvrdi on.

7 Comments
  1. crni komentariše

    Za razliku od tebe mozda je covjek radio nedje preko pa je kupio ali sigurno nije pisao tekstove za novine zemunskog klana kao ti. Licno sam te ja vidio u Petrovcu na Ponti kako ste ti i drustvo pojeli i popili bar 500e za dva sata a o ponasanju da ne pricam

  2. Igor komentariše

    Hapsite Spajića državnog lopova.Parola prvo ekonomija meni u džep a politika kasnije fijasko.
    Spajić zna koliko je opljačkao kao ministar finansija.

  3. Q komentariše

    Mogu li ja jedno godinu dana u vladu da sredim imovinsko stanje i da budale glasaju za nene na narednim izborima ?

    1. Sasa komentariše

      Te pare sigurno nije ukrao u Crnoj Gori kao vi medo nego pusti ti to cuo sam da se od sopstvene zene ne smijes prekrstit i da te salje po uloske

  4. Sasa komentariše

    Uzalud pricas Medo, sve znamo ali kao da nece niko da se okrene da pogleda..

  5. Anica komentariše

    Odakle mu?
    Ugradio se …. korupcija
    Sve je jasno

  6. Drška od stomaka komentariše

    A možda je radio?
    Nema možda „preko“,kretenu….osim ako nije radio sa “ praškom“.
    Neka donese papire, poreske izvode od tamo đe je
    „možda“ radio.
    Deru vas ovi blavori,skorojevići, kao odiote.Samo budala može basati za Mickeyem i Jakovom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.