Vukićević: Đukanović iskoristio smjenu Sava Kentere da ponovo pošalje u etar sjeme razdora i podjela u crnogorskom društvu

1

Politički analitičar Boško Vukićević kaže da je Milo Đukanović iskoristio smenu Sava Kentere da ponovo pošalje u etar seme razdora i podela u crnogorskom društvu.

– Đukanović je opet prezentovao svoju retoriku zmije otrovnice. U formalnoj ulozi predsednika države, dakle institucionalne figure koja bi trebalo da bude pomiritelj, neko ko ujedinjuje i umanjuje društvene tenzije, Milo sa takvom upornošću već decenijama truje i deli naše građane, izaziva krize i razdore – komentariše za „Novosti“ Vukićević, dodajući da je predsednik Crne Gore ponovio svoju tradicionalnu, izlizanu tezu – svi oni koji imaju drugačije stavove od njegovih su akteri rušenja Crne Gore.

– Sve što bi moglo ugroziti njegove političke ili finansijske interese jeste nešto što ruši Crnu Goru. Naravno u priču je ubacio i velikosrpski nacionalizam, kako svi njegovi omiljeni segmenti političkog diskursa ne bi ostali neiskorišćeni.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Ja ne vidim šta se to dobilo smjenom Kentera i dovođenjem prekaljenog DPS jastreba na čelo ANB-a?Jedino što vidim da Dritanga igra prljavo i zaj…va narod u korist stranih špijunski službi sa zapada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.