Za budućnost Bara: Odlazeći gradonačelnik posjećuje imanje u vlasništvu kontroverznog biznismena i finansijera DPS-a (FOTO)

0

Lista „Za budućnost Bara – Maja Vukićević“ kritikovala je danas gradonačelnika Bara Dušana Raičevića, zbog, kako su naveli iz ove liste, protežiranja privatnog preduzeća i kontroverznog finansijera DPS-a, u susret lokalnim izborima koji će se ovdje održati 23.oktobra.

„Nakon višedecenijskog iživljavanja DPS-a nad lokalnim preduzećima – od kojih je nekada živjelo na hiljade Barana –   nakon spornih privatizacija i pustošenja grada, odlazeći gradonačelnik, u nedostatku istih tih preduzeća, odlučio je da posjeti privatno imanje Barska uljara koje je u vlasništvu kontroverznog biznismena i dugogodišnjeg finansijera DPS-a – kako na lokalnom, tako i na državnom nivou“ – kaže se u saopštenju liste „Za budućnost Bara – Maja Vukićević“.

Umjesto da se odlazeći gradonačelnik Bara u 2022. godini i u susret lokalnim izborima hvali nekim projektima i rezultatima koje je postigla Opština sa njim na čelu, kažu iz liste koju predvodi Maja Vukićević,  on obilazi svoje finansijere i ljude čija se imena sve češće provlače kroz kriminalne arhive crnogorskih službi i medija.

„Odlazeći gradonačelnik na ovaj način i ovom posjetom Uljari ne samo da vrijeđa sve druge poštene maslinare koji žive od ovog posla, već javno i direktno protežira ovo privatno preduzeće dajući mu reklamu u sklopu izborne kampanje, vjerovatno po onom starom sistemu – daj mi da ti dam, odnosno ti meni pare i glasove, a ja tebi i tvom preduzeću besplatnu reklamu“ – zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.