Zbog šverca cigareta: Priveden Rade Milošević, direktor Uprave carina?

13

Direktor Uprave carina i prihoda Rade Milošević uhapšen je u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i pvercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Nekoliko osoba, među kojima i osobe iz državnog sistema, uhapšene su akciji Specijalnog policijskog odjeljenja a po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog sumnje da su bili u organizovanom lancu krađe i krijumčarenja cigareta koje su ljetos oduzete u Luci Bar.

„Vijestima“ je od više izvora potvrđeno da je akcija hapšenja izvedena u Podgorici i Nikšiću, a vjeruje se da osumnjičeni bili uključeni u sistem krijumčarenja cigareta, koje je država oduzela u magacinima Luke Bar, a koji su u tri navrata spaljivani u pećima Željezare Nikšić i fabrike „Javorak“.

(Vijesti)

13 Comments
  1. crni komentariše

    Hapsi bre Dritane sve redom, mora ova dezava da stane na noge i pocera kriminal iz vlasti. Neka ostave funkcije i znacke pa na ulicu neka se bave kriminalom ako se isplati a ne sa drzavne grbace. Jos Mila spakuj ako ikako moze.

    1. Suka komentariše

      Haha, Dritana treba uhapsit nije Rade radio ovo po svom nalogu nego Dritanovom.. a stranci su naredili da se uhapsi ovaj blavor iz Nk

  2. др komentariše

    Pravog čoveka su postavili na pravo mjesto.

  3. dosaođavo komentariše

    Da da, i još mnogi su na spisku i vaši kadrovi. Rukampravde radi i kad pokupava da ne rsdi ima uvijek koda pritisne. Gotovo je.Neko u ziks a neko će preko ulice. Davno su Vam neki preko komentara poručivsli ne dirajte đavole, đavo sve zna i đavo sve splamti. bye

    1. E viva komentariše

      A jos ni prase nije platio…e nesrece te

  4. Opet ja komentariše

    A oce da prati zaposlene, kad se ko cipovao. Auuu kakva bruka. Da ga bar zaposleni vole…

  5. Milos komentariše

    Dritanov kadar. Spajić je bio protiv njegovog imenovanja, ali na Dritanovo insistiranje je postavljen.

  6. Veljo komentariše

    Ovo je sve okolisanje, udaranje na sitne ribe i boraniju. Dok se ne udri Milo, Rocen, Aco, Gvozdenovic….nista.

  7. ARISTOTEL komentariše

    Ovaj postupak SDT pokazuje da drzava ima sirom otvorene oci i da sve vidi!! Do sada nije postojao faktor dobre volje da se realizuju hapsenja funkcionera, a sada zato nema prepreka!
    Kamo devet sreca da se ovo desavalo prije!!!

  8. Buks komentariše

    A nema rade veze sa tim,niti je znao da je ona đevojka iz krimi društva,ha,ha,ha.
    Ma ovo je država lopova,ubica i kriminalaca od samog vrha do dna,nažalost,jedino su oni napunili džepove a „pučina je stoka jedna teška“.
    Jasno je ko je zadnjih 30 godina stvorio ovakvo društvo.Blago nama.

  9. Realan komentariše

    Realno je da je Dritan Abazović morao znati za ovo. Rade Miloševiš u Nk nije na glasu po poštenju. Nije slučajno da su ga u javnosti gledali sa đevojkom povezanom sa kriminalnim krugovima. Sve je to upućivalo na nešto.

  10. Piljkovic komentariše

    Je li ovo časni i posteni kalauz Rade bivsi direktor Zavoda za zaposljavanje?

  11. Zdravko Stanišić komentariše

    U normalnim zemljama premijer bi momentalno podnio ostavku. Ovo je njegovo i Urino čedo. Sad krešti ulcinjski đilkošu.Ko glasao Mila, Joka i Dritana ne dočeko Mitrovdana. Poruka za Srbe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.