Medojević uputio čestitke Meloni: Italija će dobiti demokratu i patriotu

5

Predsjednik „Pokreta za promejne“, Nebojša Medojević, čestitao je novoj predsjednici Italije pobjedu.

– Čestitam vam na veličanstvenoj pobjedi na izborima u Italiji. Protiv vas je bila hobotnica ekstremne komunističke ljevice finansirane dubokom državom i globalnim bankarskim fašistima. U vama će Italija dobiti demokratu, patriotu i lidera kome će dobrobit Italije i svih njenih građana biti na prvom mjestu. Borba za suverenost i slobodu naroda i država sad dobija dodatno na zamahu.Neman globalnog komunizma i jednoumlja zadobila je još jedan težak udarac. Kao Predsjednici bratske partije, članice ECR i kao Predsjednici Borda ECR, želim vam puno uspjeha u vođenju zemlje u izuzetno teškim vremenima koja dolaze. Živjela sloboda naroda i država. Živjela Italija- poručio je Medojević.

5 Comments
  1. Vuksan Lekić komentariše

    Tako je Medo!
    Polako se Evropa oslobađa od sektaša.
    Dolje globalna okupacija!
    Zivjela sloboda !

    1. Bajro komentariše

      Da ova ne bude gora… ?

  2. DANILO komentariše

    ZIVJELA SLOBODNA ITALIJA ! PAD SOROSEVIH POSLUSNIKA JE POCEO.! VALJDA SE I NAROD CRNE GORE UGLEDA NA ITALIJANE ! DOSTA JE BILO NAREDJENJA IZ BRISELA ,SA ZAPADA ,I SOROSEVIH POSLUSNIKA !

  3. Bajro komentariše

    Polako … Nije to baš tako. Ona je instalirana od tog istog Brisela da povuče EU u mirnije vode. Sam Brisel je uvidio da se pod plaštom EU kriju fašisti i bitange,te je potreban neko umereniji od onoi fon kvočki

  4. Okito komentariše

    Medo legendo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.