Fatiću kolege iz DPS-a „postavile nogu“: Bivši poslanik „izvisio“ za funkciju po dubini!

3

Prema saznanjima portala BORBA poslanik DPS-a Bogdan Fatić je „izvisio“ za funkciju koju direktora Uprave za ugljovodonike jer je došlo do pada Vlade koja ga je na tu funkciju i postavila.

Naime, Fatić je predsjednici Skupštine Danijeli Đurović dostavio svoju ostavku na funckiju poslanika u Skupštini zbog kako je naveo nespojivosti funkcije poslanika sa funkcijom vršioca dužnosti direktora Uprave za ugljovodonike na koju je imenovan na sjednici Vlade Crne Gore 28.jula 2022. godine.

Interesantno je da ova odluka o imenovanju ipak nije stupila na snazi zbog pada Vlade koju je kordinisao upravo DPS-a čiji je Fatić i poslanik.

Fatić već mjesec dana ne obavlja poslaničku funkciju jer se nadao funkciji po dubini ali odlukom njegovih kolega nije mu se posrećilo.

Na isti način poput Fatića je i cjelokupan DPS „izvisio“ za formiranje njihove nove Vlade nakon konačnog dogovora parlamentarne većine sa izbora 2020. godine.

Svi naredni lokalni, parlamentarni i predsjednički izbori u Crnoj Gori će pokazati DPS-u i svim njihovim pristalicama i udarnim pesnicama njihovog kriminogenog režima da su dio političke prošlosti u Crnoj Gori.

3 Comments
  1. Aventure komentariše

    Kako da ne vi četničke protuve samo serete ,a nema te blage veze što se događa.Biće sve onako kako vi nebi ste voljeli splačine ljudske.

    1. Hertzog komentariše

      Ti govno dps-ovsko i dukljansko nekome da kažeš da je splačina. Splačine su ti otac i majka što te tako glupog i ružnog napraviše.

  2. Anderva komentariše

    Fatići stare prelivode iz Vasojevića. Nekad su se svi bili poturčili pa kad je iguman Mojsije Zečević povratio Vasojeviće iz islama odluče i ovi Fatići, inače rođaci igumanovi da se vrate u pravoslavlje i da uzmu staro prezime Zečevići. Vjeru pravoslavnu praotačku vratiše, no da uzmu prezime ne dadoše im ostali rođaci, a ni sam iguman. Vi ste jednom izdali reče im pa da se zna ko ste ako opet izdate, a da nas ne brukate. I tako ostaše Fatići do današnjih dana. I ovaj narečeni baksuz.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.