BORBA otkriva: Pregovori predstavnika parlamentarne većine će biti nastavljeni; Danas i sjutra se inteziviraju bilateralni razgovori!

6

Razgovori između predstavnika stare parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine biće obavljeni tokom današnjeg i sjutrašnjeg dana, a neki kontakti su ostvareni i tokom petka veče, saznaje BORBA iz više izvora.

Kako saznajemo, predstavnici partija koje čine većinu od prije dvije godine održavaju intezivnu komunikaciju, koja će biti intezivirana i narednih dana, a nije isključeno da će brzo ponovo sjesti za pregovarački sto.

Prema našim saznanjima, uveliko traju dogovori oko ustupaka da bi se formirala nova Vlada.

”Razgovaramo, ništa nije prekinuto i nadamo se uskoro da ćemo imati konačno rješenje, odnosno, da će doći do dogovora, potvrdilo nam je više sagovornika.

Ovih dana se vode bilateralni razgovori više učesnika pregovora.

6 Comments
  1. cile komentariše

    Ne sprdajte se vise. Nema nove Vlade. Zapad ne dozvoljava da DF bude u vladi. Ne bi DF bio dio Vlade ni da ima 49% parlamenta. Sve dok je DF jak nema srece u ovoj drzavi.

    1. Q komentariše

      Sram te bilo.

  2. Sparta komentariše

    Po meni dogovor je već zacrtan…Abazović ostaje predsjednik vlade…DF i Demokrate dijele ministarske fotelje…A ostali se nasladjuju po dubini….Samo se pitam je li ko brojao koliko se dana dogovaraju pa puta dnevnice,koje su velike i ko to sve plaća…Mi naravno…Takva nam sudbina

    1. Q komentariše

      Aj da vidimo,dal zli klovn na to pristaje.

  3. Sana komentariše

    Cille @vidi drugar setaj.Mafija trci zadnji krug.
    Zbog poltroni i ulizice .

  4. Sana komentariše

    Zbogom poltroni

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.