Senzacionalan povratak: Konte preuzima Juventus na kraju sezone?

0

Antonio Konte bi na kraju sezone mogao da se vrati u – Juventus?!

Zvuči previše suludo, jer se odavno zna da je Konte u lošim odnosima sa porodicom Anjeli i da su postali gorki neprijatelji, ali, da li mogu da zakopaju ratne sekire?

Sa Apenina stižu ekskluzivne informacije o tome da bi Juve mogao da pristane da Alegri ostane do kraja sezone, šta god da se desi, a da onda svim snagama krene po Kontea.

Italijan, navodno, baš zbog mogućnosti da se vrati u Juventus, još uvek nije ni sio za sto sa Danijelom Levijem, koji mu nudi novi ugovor u Totenhemu.

Konte ima ugovor do kraja tekuće sezone, što dodatno podgrijeva sumnju da bi mogao da razmotri da se vrati u Juventus, iako to i dalje zvuči kao dalek i nerealan scenario.

Ovu ideju o Konteovom povratku prokomentarisao je i poznati italijanski sportski novinar, Tankredi Palmeri.

„Ja takođe vjerujem da nas čeka senzacionalni Konteov povratak u Juventus, prije ili kasnije“, napisao je on na Tviteru.

U italijanskim medijima se provlači i De Zerbi, bivši trener Sasuola koji je ostao bez posla u Šahtjoru kada je počeo rat u Ukrajini. Ali, on je navodno bliži Brajtonu, pa Juventus i nema  mnogo opcija u ovom trenutku.

Na tržištu su slobodni Tomas Tuhel i  Maurisio Poketino, ali trenutno se oni ne pominju kao mogući treneri Juventusa, što ne znači da se neće pojaviti i ta glasina…

(Sportske net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.