Božović čestitao Dan srpskog jedinstva slobode i zastave: Zajednički i jedinstveno kao nikada do sada se borimo za te vrijednosti

5

Svim Srbima i svim građanima Republike Srbije i Republike Srpske čestitam dan srpskog jedinstva, slobode i zastave sa željom za mir, razvoj, prosperitet i svaku porodičnu i ličnu sreću i napredak, poručio je ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Kako je kazao, zajednički i jedinstveno kao nikada do sada borimo se za te vrijednosti.

„Na to nas obavezuje slavna proslost i nasa sadašnja odgovornost prema budućnosti i generacijama koje dolaze.Źivela Srbija i Srpska i ceo naš narod gde god da zivi“, zaključio je on.

5 Comments
  1. Deki komentariše

    Dan zastave i jedinstva je dan koji treba da se proslavi,Bozovic s razlogom poziva na jedinstvo jer nam je to sad najpotrebnije.

  2. Danica komentariše

    Ambasadore Bozovicu hvala na cestitci,ziv nam i zdrav bio.

  3. Danica SU komentariše

    Dan zastave je poseban dan kod svakog srbina ma gde se on nalazio,jedinstvo i sloga jedino moze odbraniti nasu svetu zemlju Kosovo.
    Veliki pozdrav srpskom ambasadoru koji na najbolji moguci nacin predstavlja svoju zemlju.

  4. Deki komentariše

    Srecan nam praznik,dan narodnog jedinstva,slobode i zastave svim srbima ma gde se oni nalazili,Bozovicu velika zahvalnost na istrajnoj borbi koju vodi kao ambasador.

  5. Pera komentariše

    Srecan dan zastave svim srbima i da se neguje i cuva svoj duhovni indetitet i narodno jedinstvo,srpska zastava nije znak suprostavljanja drugom vec je znak sposobnosti i snage svog naroda.
    Bozovicu ziv bio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.