Brnabić iz Leposavića: Postoje crvene linije preko kojih Srbija neće ići, nećemo dozvoliti nove Oluje i progon!

2

Premijerka Srbije Ana Brnabić stigla je u Leposavić, gdje ju je dočekao veliki broj okupljenih građana.

Ispred nove kuće Lazara i Božidara Radosavljevića u Leposaviću okupio se veliki broj ljudi, koji nose transparente: „Kosovo i Metohija su Srbija“, „Premijerko Vaša poseta za nas je velika čast“, „Srbi sa Kosova Metohije uvek uz svoju državu“…

Premijerka Brnabić poručila je u Leposaviću da postoje crvene linije preko kojih se neće ići, da „nećemo dozvoliti nove Oluje i progon“.

Ona je poručila okupljenim građanima „sačuvajte jedinstvo oko Srpske liste, jedinstvo koje ste uspjeli da napravite“.

– To jedinstvo će mnogi pokušati da sruše, ali ne dajte se i branite ga. Hvala vam što ste se okupili i dočekali me. Danas mi je jedan od najlepših dana. Ova posjeta mi daje energiju da se borim u ovim teškim vremenima, ali vi ste navikli na izazove. Hvala vam što ostaje i borite se sa izazovima. Mogu da vam obećam da ću dati sve od sebe da osjetite da je vaša Srbija uz vas i uvijek ćemo biti uz vas – kazala je Brnabić.

Premijerka u manastiru Banjska

Ispred manastira Banjska veliki broj građana, vladika Teodosije i rukovodstvo Opštine Zvečan dočekali su premijerku Srbije Anu Brnabić, dok se na livadi ispred manastirske kapije nalazi veliki broj specijalaca.

Premijerka je okupljenom narodu poručila da je Srbija spremna da sačuva mir i stabilnost, ali da je crvena linija bezbjednost našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

– Meni je neopisiva čast što sam danas na Kosovu i Metohiji i u manastiru Banjska gdje najviše i najbolje možete da osjetite prisustvo i trajanje našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Ovde, u zadužbini kralja Milutina, želim da kažem da nam je važno jedinstvo našeg naroda, jedinstvo oko crkve i sa našim državnim rukovodstvom. Kada smo bili razjedinjeni, bilo smo slabi. Kada je Aleksandar Vučić došao na čelo naše države počeli smo da jačamo. Bez tog jedinstva ne možemo da jačamo naš narod na Kosovu i Metohiji i moja molba je da čuvate to jedinstvo i to je nešto najveće što vi imate i za šta u Beogradu možemo da se uhvatimo – kazala je Brnabić.

Posle obraćanja građanima premijerka je u konaku manastira kratko razgovarala sa vladikom Teodosijem i igumanom manastira Banjska ocem Danilom.

 

 

2 Comments
  1. Bar komentariše

    Ušla na Kosovo sa odobrenjem vlade R. Kosova i sa stikerom na tablicama.

  2. Djujic komentariše

    Olos izdajnicka ,vucic i njegova tkz.srpska lista !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.