Medojević: Bemaksova donacija oko škole u Tološima je opasna poruka djeci da se kriminal i šverc isplati!

1
Bemaks je dio složenog mehanizma pranja novca od šverca cigareta i kokaina koji je organizovan od strane DPS i ANB-a, saopštio je lider PZP-a Nebojša Medojević.
On je ocijenio da je njihova donacija oko škole u Tološima opasna poruka djeci da se kriminal i šverc isplati.

 

– Imovina Bemaksa i njihovih vlasnika treba da bude konfiskovana kao imovina stečena švercom cigareta i kokaina, u skladu sa međunarodnim konvencijama i najboljom praksom. Kada država zaplijeni imovinu mafije. Stvoriće se uslovi da se ta imovina iskoristi u skladu sa javnim interesom i prioritetima vlade. Pozivam Vladu Abazovića i Ministra obrazovanja Vojinovića da spriječe integraciju prljavog novca mafije u obrazovni sistem. Svaka demokratska i evropska Vlada Crne Gore treba da kaže NE prljavom novcu mafije – kazao je Medojević.

1 Comment
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Uvijek sam bio protiv toga da PZP bude u DF. Da se ne vraćam na Ustav i štetu koju je donio srpskom narodu zahvaljujući glasovima PZP.U ovom vremenu su Branka Bošnjak i B. Radulović nanjeli ogromnu štetu DF koaliciji. Međutim kod Meda bez obzira na sporadične stavove primjetno je da je revidirao stavove nije se otimao po dubini nego pošteno stajao po strani. Meda bez obzira na to što sa njim malo čega djelim u političkom smislu treba u 44 vladu(pod uslovom da se napravi) postaviti na mjesto gdje bi mogao da rasturi DPS. Naprimer podpredsjednik vlade i koordinator svih bezbjednosnih službi. Mislim da ga tada ovi iz DRPSA nebi zaspivali i gledali bi iza zavese ko se parkira ispred njihove kuće. Mislim da je jedan od onih koji smatra da ne postoji zdravo tkivo u DRPS i da tu organizaciju treba zagasiti živim krečom. Zbog toga mu dajem podršku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.