Za Crnu Goru: Derbi Partizan-Zvezda samo na TV ADRIA!

1

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju 168. večiti derbi, u sredu u 20.00 u Humskoj. Novi su treneri, novi su momenti u oba kluba. Gordan Petrić vodi Partizan, Miloš Milojević Crvenu zvezdu.

Prenos utakmice uživo možete pratiti iz Crne Gore samo na ADRIA televiziji.

Fudbaleri Partizana prvi ovosezonski okršaj sa vječitim rivalom dočekuju posle veoma lošeg starta, usled kog su nakon samo šest odigranih utakmica u zaostatku od sedam bodova. Jasno je da će izabranici Gordana Petrića imati imperativ pobede, premda im na ruku ide i tradicija, pošto crveno-beli u Humskoj ulici nisu slavili od 2016. godine.

U poslednje dve runde, Parni valjak je zabeležio isto toliko pobeda, obe minimalnim rezltatom, protiv Mladosti GAT i Radničkog 1923, dok je na putu do grupne faze Lige konferencija uspeo da eliminiše Hamrun.

Sa druge strane, Miloš Milojević nasledio je Dejana Stankovića. Ima težak zadatak zbog tradicije.

– Ovo je nova utakmica. Svakako da ne prija tih šest i po godina, ali je nama cilj da prvi budemo u maju. Ne želimo da obraćamo pažnju na to i samo može da nam bude motivacija da izađemo kao pobednici sa stadiona i igramo našu igru. Mislim da će presuditi borba za drugu loptu. Očekujem da moji igrači ostanu mirni, ako bude nekih oštrijih duela. Imamo momke koji to mogu da odrade, samo je bitno da mentalno prihvatimo da to bude tako. Siguran sam da imamo kvalitet da odigramo dobro.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Ovo je 21.vijek ja Adriju ne mogu gledati a Partizan :Zvezdu mogu i hoću.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.