VANJSKI PENZIONER

2

Piše SIBIN

Krivokapić je Ranko nezakonito primao penziju, uredno, svakog mjeseca, i to podobru sumu, a kaznu je dobila službenica. Tako je to, uvijek, u hijerarhiji moći: nekom penzija, drugom kazna.

Legalist i independist, vazda natmurena izraza lica, sa Ustavom u ruci, držeći se Zakona, ipak, Ranko K. je primao nezakonito penziju. Mada je furao slim fit farmerke i bijele patike.

Istina, oko pasa nije, bar zasad, viđen sa dizelaškom pederušom, a i sunčarice izbjegava, vele, zbog visokih zalizaka.

Na sjednicama vlade vozao ga je Dritan, iako je ovaj, prema sopstvenim riječima, samo želio da mu da par očinskih savjeta. Što je, priznaćemo, rijetkost u politici.

Dakle, ovako: Ranko pravnik nezakonito primao penziju! Konjević popio optužbu za nezakonite veze sa tipovima koji posluju u podzemlju. Dok se udata Stanković zaklinje na vječnu ljubav ovom kršu, koji je odnedavno eto i hakovan.

Naravoučenije: SDP je mažnjavao onoliko koliko je partijski bio težak, što će reći jednako koliko i DPS, ako se uzme u obzir koliko je DPS puta teži od SDP-a.

2 Comments
  1. Barski komentariše

    Baraba lupeška,prošvercovala penziju pa se ućutao ka dijete kad se uneredi u gaće.Sramno,sve go lopov do lopova,a navodno se zalažu za borbu protiv okk.Treba vezat i bit tri puta dnevno tu vrstu glodara i parazita,navodnih patriota ,legalista i demokrata.Sve go..o do g…..a.

  2. Bokelj komentariše

    Mislim da ovo nije ni dobro vrije.e ni dobro mjesto za ovakve satire. Suvise su ozbiljne stvari u pitanju. Dakle, pomenuta individua, bivsi predsjednik SDP-a, zajedno sa kolegom iz DPS-a je od 1998.godine predano i uspjesno radio na uspostavljanju mafijaskog ambijenta u drzavi CG. U tom i takvom ambijentu izgubljeno je mnogo mladih zivota i unistena svaka nada u drzavi. Da je samo primanje nezakonite penzije u pitanju lako bi mi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.