Lekić: Poslednji je čas da se snage alternative ozbiljno konstituišu nakon izgubljene dvije godine!

7

“ Između opcije da problematičan svijet vrha prethodne vlasti sa poslovno kriminalnim klijentima uvuče crnogorsko društvo u novi krug propadanja ili da se snage alternative nakon izgubljene dvije godine ozbiljno konstituišu-DEMOS se zalaže za drugu jedinu odgovornu javnu opciju“ , izjavio je lider DEMOS-a Miodrag Lekić.

 

Pred pobjednicima izbora 30. avgusta 2020. godine je, smatra on, izbor jednostavan, samo je potrebno preuzeti odgovornost.

– Umjesto novih krugova izigravanja volje građana na izborima 30. avgusta 2020, potrebno je doći makar u poslednji čas, do svijesti o dramatičnom trenutku zemlje, između ostalog, dnevnom inflacijom riječi i poplavom partijskih saopštenja i preuzeti odgovornost – naveo je Lekić na Fejbuku.

 

7 Comments
  1. Vladimir komentariše

    Bravo. Tako treba.
    Lekic da bude predsjednik vlade. Mudar, iskusan, nema veze sa kriminalom, ima podrsku i u zemlji , prihvatljiv za Zapad,
    Da ujedini, miri strasti, da ne gkeda korist za tebe ili stranku. Pa onda da se organizuju prvi demokratski izvori.

    1. Jovan komentariše

      Šta ovo priča ovaj olinjali političar i akademik iz Seoca?

    2. Pipi dc komentariše

      Nemoguca misija, raspolozenje naroda se za dvije godine fosta promijenilo

  2. Porfirije P komentariše

    Visoko filozofska prdnjava Babe iz Bara. Pa ko bi mogao sa bečićem, milačićem, danilovićem više ikad išta.

  3. 1987 komentariše

    Alo bitno je narodu ko je prihvatljiv. Da treba kompromise pravit. Al dodvoravanjem zapad ce vam trazit jos i jos.. Bio nekad ponosan narod dje stid bilo bit sluga tudjina sad pojedini napunjeni propagandom se modernizovali pa naglase prihvatljiv zapadu. Nema ucjena il izbori. Premijer iz redova 20 poslanika il izbori.

  4. NIKO99 komentariše

    Podrška za Lekića. Uvjek je bio glas razuma.

  5. Vladan komentariše

    Zašto niko mesecima i godinama ne sme da kaže i podrži kandidata DF a za premijera? Sve znate samo pravila demokratije ne znate…reci bar ti Lekicu.
    Ne smeš ni ti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.