Šaranović poručio SNP-u: Demokrate su narodni advokati i zato smo vam preko glave!

7
Poslanicima SNP-a, nakon što su iznajmljeni od strane DPS-a na samo 100 dana, se i dalje mućka u glavi, poručio je poslanik Demokrata Danilo Šaranović u reagovanju na izjavu poslanice SNP-a Milosave Paunović.
– Žao nam je što nas ne podnosite, mi vas čak i u tome razumijemo, jer smo mi za vas noćna mora. Demokrate su narodni advokati i zato smo vam preko glave. To je bilo tako, tako će uvijek i biti.
Nije vam lako, ne bi bilo lako bilo kom ko je iznajmljen na samo 100 dana. Očigledno vam je lakše pao pad od ovog jeftinog iznajmljivanja za potrebe DPS-a. I još jednom ponavljamo, Demokrate su oborile vladu DPS-SNP-URA. Vlada SNP-URA nije nikada postojala. Osim ako te dvije stranke nijesu uzelie 51% glasova u međuvremenu? A, nijesu. Zato ćemo vas srušiti ponovo. Padaćete po 10 puta ako bude bilo potrebno, sve dok štafetnu palicu ne preuzme narod – kazao je Šaranović.

 

On je optužio SNP i URA-u da su htjeli partijski Tužilački savjet umjesto nezavisnog i profesionalnog.

– Ovi Miki Maus političari su zaboravili da nijesu smjeli predložiti Zakon o porijeklu imovine, da nijesu smjeli uhapsiti Radoja Zvicera, da im je pobjegao Ljubo Milović, da im se slobodno šeta Zoran Lazović sa državnom pratnjom koju su mu obezbijedili upravo URA i SNP, da su za generalnog inspektora ANB-A izabrali duplog robijaša, da su za pomoćnika direktora ANB-A izabrali prvoklasnog DPS-ovca i prvog pomoćnika Veselina Veljovića, da su bivšeg direktora DPS – ANB-a nagradili mjestom u Bordu direktora EPCG, da su Fond PIO predali DPS-u, da su juče Barsku plovidbu predali u ruke DPS-u, da su Zavod za školstvo poklonili DPS-u, da su Suzanu Pribilović izabrali za predsjednicu Administrativnog odbora, da su Bogdana Fatića, poslanika DPS-a izabrali za direktora Uprave za ugljovodonike, da su sve kadrove Demokrata zamijenili kadrovima DPS-a, da su smijenili generala Đurovića, a na njegovo mjesto doveli kadar DPS-a, a niti jednom nijesu smjeli čak ni pomisliti da službenike Uprave za inspekcijske poslove na čijem čelu je Urin kadar pošalju u Bemax, već ste Bemax nagrađivali tenderima. Ovo je izgleda nekakva borba protiv kriminal unutar kriminala, kojoj se smiju čak i kriminalistički tehničari.
U tome i leži razlog zbog kojeg ste htjeli partijski Tužilački savjet umjesto nezavisnog i profesionalnog, već ste ovaj isti sastav koji smo izabrali u decembru svo vrijeme odbijali i to od jula mjeseca prošle godine, kako bi pomogli kriminalcima da za to vrijeme pobjegnu iz zemlje – saiopštio je Šaranović.

7 Comments
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    Svaka recenica – ISTINA.

    Hej SNP, sa kim cete izaci na sledecim izborima, to bih zeleo znati? Imate veliku dilemu: Sa Veliko-Albancem Dritanom (nije uvreda – on se ponosi sa fantom „Kosova“ drzavom ALB #2 ) ili sa Milom Lopovom (ne radi se o uvredi – narod mu dao to ime na ulicnim demonstracijama)?

  2. Vuksan Lekić komentariše

    Pogledaj ovoga fotorobota.
    Svaka riječ notorna laž.
    Malo je reći izvrtanje činjenica.
    Đe vam je Izjava časti? A pőderi?
    Ko je srušio Tranjinu Vladu? DF nije ni glasao.
    Lažovčine komunjaske.

    1. Srdjan Lonchar komentariše

      Glasati da se srushi Vlada Ura-DPS-SNP je po meni vrhunski chasni akt – IZJAVE CHASTI.

      Komunjare i Bradonje Chetnici??? Koliko imas godina chikice? ‘Ajde sad da pretresamo Goli Otok, Drazu-Ljotica-Pavla Djurisica-Pavelica-Vojvodu Sheshelja-Majku Rusiju!!!

      A sto se tiche „pedera“: Pogledaj sebe na primer. Pretpostavljam da nisi „peder“. Takav kakav si, ostarao, 1 noga u grob, kulja MRZNJA iz tebe, molim te objasni mi, kakvu korist imamo kao drushtvo OD TAKVOG CHOVEKA?

      Uzmi potom ANU BRNABIC. Ona je po tebi „peder“ ili kako je vec pokusavas poniziti. Ja bih zabranio onu njihovu Medjunarodnu Paradu u BG (NIJE NI MESTO NI VREME ZA TO), ALI BIH GLASAO DA ANA BRNABIC OPET BUDE PREMIJER CG.

      Mislim da ona sa klasom-dignitetom nosi svoju seksualnu orijentaciju, sa divnom partnerkom-lekarkom zivi primeran zivot gradjana Srbije i IZNAD SVEGA – TESHKO JE NACI NEKOG U SRBIJI, KOJI JE VECI PATRIOTA OD NJE.

      Prema tome zemljak, ti si za mene vise „peder“ nego one Demokrate na koje pljujes, chija seksualna orijentacija me ne zanima.

      Morate UVEK DA STE NA STRANI ZRTVE. Zamislite da imate sina ili kcer LGB. Nauka nedvosmisleno kaze da se tako rodish. Shta bi tad radio? Voleo bih svoje dete na isti nachin, ali bi se dodatno angazovao da im se OBEZBEDI DIGNITET U DRUSTVU UZ SVA LJUDSKA PRAVA.

      Ovaj deo je vrlo bitan: U zakazanoj Medjunarodnoj Paradi Ponosa u BG, gde su najavili 20 ak ljiljada dolazaka LGB spolja – U TOM SLUCHAJU ZRTVA JE SPC, ZRTVA SMO SVI MI – KOJI MISLIMO DA JE FAMILIJA SRZ DRUSTVA, KICHMA-FUNDIRANJE DRUSHTVA. Tim najavljenim bestijanjem po ulicama BG razara se SPC, otac-majka porodica, koja je stvorila i one LGB, bez koje bi drushtvo propalo.

      Radi se o poznatoj HIJERARHIJI PRAVA, koje pravo ima primat. Pravo za OCHUVANJE SPC, PRAVO ZA OCHUVANJE MAJKA-OTAC FAMILIJE NEMA ALTERNATIVU, po meni.

      MORATE NEGDE POVUCI CRTU. Ako je ne povucete u zabrani manifestacija ulichnih orgijanja, zabijanja prsta u ochi tradicionalnoj Srbiji-CG-BH – onda cete imati TRANSVERZITE, PRELAZNE, PRIVREMENE MUSHKARCE/ZENE, NIJE DALEKO I LEGALIZACIJA INSESTA… COLEKTIVNIH SAMOUBISTAVA…

      1. Vuksan Lekić komentariše

        Mani s Srbije,kopile udbaško.
        Kad vas uhvatimo u laži,odmah se latite „proklete“ Srbije.
        Imamo mi naše pődere, časne i poštene.
        Koji ,kao psi, lažu da je DF srušio Tranjinu Vladu.
        Jeste kritikovao, glasao nije.To lažete ka paščad,crvendaći.
        A pōderi? Za priznanje kosova, za smjenu Leposavića, za lažni genocid, zasankcije Rusiji, za rušenje Vlade koja je potpisala TU….sve sa DPSom…
        Kad je DF uradio nesto sa sektom DPS?
        Nikad,pőderi,nikad.
        Stali ste u odbranu kruminala pőderi.Bemax vam je uplatio pare za kampanju. Kupili su vas kao ovce na pazarište.Brzo će se vidjeti. Do tada, pssst, pőderi.
        Misliš da sam star jer imam staromodno ime,je li ?
        Za tvoju informaciju,pőderu, nijesam star ni malo ,ali nijesam ni june.Pola tvojih pődera iz poslaničkog kluba je starije od mene…a Apolon sam za one bidone😘

      2. Petar komentariše

        Bravo Vuksane.
        Ispuštio si da pomeneš da su naši pederi prije 3-4 godine podržali proslavu zločinačke akcije oluja u Kninu u kojoj je protjerano više od 200000 Srba iz Hrvatske i da nijesu omogućili u Skupštini CG da se o tome diskutuje na inicijativu DF. Taj događaj je bilo prvi nedvosmislen dokaz da nijesu prijatelji Crne Gore i njenog naroda.

  3. Buki komentariše

    Demokrate bemax je vaša nacija … Nažalost ovo će ipak imati 10 posto glasova ..

    1. Felacio MNE komentariše

      Kao SDP na sledećim izborima

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.