Asanović: Antizetski zakoni pokazatelj straha DPS-a od kandidature Milana Kneževića

1

Da je zetski DPS na čelu sa Veselinom Veljovićem uložio ovoliko energije u zaštiti interesa Zete od Mila Đukanovića i Miomira Mugoše, kao što ulaže u potpisivanju jeftinih pamfleta protiv Milana Kneževića, Zeta bi danas bila do Skadra, saopštio je Mihailo Asanović iz Demokratskog fronta.

„Ali kao što je juče i saopštio Milan Knežević, od zetskog DPS-a nas ništa ne može začuditi, jer ako su mogli poput krpe odbaciti Miga Stijepovića koji im je toliko valjao u njihovim konfuznim životima, tek se Milan Knežević ne može nadati ničemu dobrom od ljudi iz koverte. Pošto sad zetski DPS-ovci imaju novog komandujećeg u liku Veselina Veljovića, najbolje bi bilo da pitaju njega kako je privodjen i hapšen pokojni mitropolit Amfilohije, ili kako su hapšeni naši sugradjani među kojima je bila i Kneževićeva majka, samo zato što su bili učesnici veličanstvenih litija. A ako ih baš interesuje sadržaj razgovora između mitropolita Amfilohija i Milana Kneževića neka upitaju ostale učesnike, ili neka im Kentera dostavi audio zapis pošto nemamo sumnju da je ANB pratila i opservirala i ovaj sastanak, kao i svaki ranije. A kad dobijete audio zapis od ANB – a, odmah ga proslijedite M-portalu da objavi tu “ekskluzivu”, podvukao je Asanović.

DPS je posljednja kriminalno politička organizacija koja bi trebalo da pomene ime blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, jer i kad je upokojen, bezumno vode rat protiv njega, što je najbolji dokaz da je on danas jači i snažniji od Mila Đukanovića i Duška Markovića kazao je Asanović i dodao da im je ipak drago što su podgorička škarabala ovog saopštenja priznala da su antizetske zakone donijeli upravo da bi onemogućili Milana Kneževića da se kandiduje za gradonačelnika Podgorice.

„Iako nikad nije izjavio da će se kandidovati, i sama pomisao na mogućnost Kneževićeve kandidature izaziva paniku i strah u DPS-u, da su morali donijeti antiustavni zakon koji je osudila cjelokupna stručna javnost i koji će bez dileme biti oboren na Ustavnom sudu. Ali da ih svakako umirimo, poraz im je zagarantovan u Zeti i u Podgorici, i nema tog Veselina Veljovića koji može zaustaviti ovaj neumitni proces. Isto kao što ne možete na bilo koji način uprljati odnos koji Milan Knežević i njegova porodica imaju sa svim građanima Zete bez obzira na politčku pripadnost, a to znači, da će i dalje nastaviti da pomaže koliko je u njegovoj moći svakom Zećaninu i gradjaninu Crne Gore. Ali to ne znači da će odćutati nijednu laž i podmetačinu od ma koga ona dolazila. Takođe, ovom prilikom pozivamo zetski DPS, da ako ima bilo kakva saznanja da su Milan Knežević i njegov brat počinili neko krivično djelo, opljačkali ili odveli pod stečaj neku državnu firmu, ogriješili se prema bilo kome, da sve odmah procesuiraju SDT-u i o tome obavijeste javnost. A do tada vas ostavljamo Veselinu Veljoviću da vam priča bajke kako ćete pobijediti u Zeti“, zaključio je on.

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    Najbolja preporuka za Milana Knezevica, BUDUCEG GRADONACHELNIKA PG su 2 stvari:

    1) Kako je vodio SKUPSHTINSKI ODBOR ZA BEZBEDNOSNE SLUZBE
    2) MUCHENIK-MILOV ZATVORENIK, BEZ PREMCA UZ ANDRIJU MANDICA – BORAC PROTIV MAFIJE I KORUPCIJE

    Onu prvu ulogu je vrsio na ELEGANTAN nacin, uvek spreman da potegne neko literarno ime, neku zabavnu strofu poeme. Time kako je vodio vazan skupstinski odbor tacidno je izazivao tiho postovanje svih ucesnika. Ovaj detalj je posebno bitan, jer se DF, prema tome i Milkanu prebacuje da nisu gradjanska stranka. Ovaj primer govori da su oni suverenisti, Crna Gora iznad svega, a ne NATO iznad svega, ali su i gradjanska stranka – BORCI ZA PROMENLJIVOST VLASTI, VLADAVINU PRAVA-ISKORENJAVANJE KORUPCIJE-BOZJU PRAVDU-MEDJUNARODNO PRAVO…

    Onaj drugi deo Milanovog rezumea poseduju samo on i Andrija Mandic. Oni su prosli golgotu POLITICKOG PROGONA od spavanja pod shatorima ispred Skupstine, do bacanja hemikalija u oci, preloma ruku i iznad svega 2 GODISHNJEG SVAKODNEVNOG TV PRENOSA U POZORISHNOM PROCESU.

    Da bi ste to razumeli, zamislite da se to vama desi: Hapse ti vozaca, majku, brata, rodjake… Pritiskaju ih da priznaju – SHTA? Nema shta da priznaju. Zamisli da ti nakatare da si organizovao da ubijesh Mila. Kako? Na shake!!! Sa kim? Ehh pa sa 20 chikica, baka sa plastichnim kolenima pod komandom „Svedoka Saradnika“ koji je nakupovao kombi pun stvari kupljenih na buvljaku u Bubanj Potoku, od 10 m duge bodljikave zice (!) do futrola za pistolj, najlon kesa, radnickih kombinezona, gomile chizama istog broja… Nijedna bazuka, Nijedan tenk, nijedan pistolj, nijedan noz, nijedan pancir.. Svi okrivljeni tvrdili da im je „Svedok Saradnik“ kupio autobus karte i dao im po 50 eura da prenoce u PG i sutradan da izvrse PUCH! Milova policija ih preduhitrila da ne izvrse puc „na shake“ tako sto su ih pohapsili NA DAN IZBORA u 5 ujutro da bi ih posle u toku dana PREVOZILI KROZ PG NA DAN IZBORA UZ ROTACIONA SVETLA I ZAGLUSHUJUCU BUKU POLICIJSKIH SIRENA!!! Tu sprdnju su „poentirali“ kad je Katnic javno objavio da su otkrili 50 pusaka u nekoj stranoj zemlji, koje su bile namenjene za one chikice i bake, ali je on Katnic naredio da se bace u jezero u toj neimenovanoj zemlji i da se TAKO UNISHTE TI KLJUCHNI „MATERIJALNI DOKAZI“!!!

    Ta smejurija je nama smeshna, ali Milan je bio u Spuzu mislim 7 meseci sa pravim kriminalcima.

    Zato on stalno pocinje govor „Obracam se svim gradjanima CG a posebno onima u ZIKSU“ (mislim da je to Spuz).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.