Demokrate da se batale demagogije: DPS je oborio Vladu zbog Temeljnog ugovora, oni su saučesnici u tome! (FOTO)

12

Demokratska Crna Gora poslednjih dana plasira tezu u javnosti kako nije istina da je Vlada pala zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, već da je pala zbog toga što se dogodila izdaja „narodne volje od 30. avgusta“ i da je ovo ispravljanje nepravde.

Takođe su plasirali tezu da nisu oni pošli sa DPS-om već da je DPS došao na „njihovu priču“.

Međutim, zvanična dokumenta ovo demantuju. Inicijativa Demokratske partije socijalista i ostalih stranaka ptopisnica inicijative jasno kaže da je ona podnijeta zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Naravno, „presavijeno u obladne“, ali je razlog itekako jasan jer su ovakvim „blažim“ tekstom inicijative privoljeli Demokrate da glasaju.

Dakle, ovim je jasno da se demaskiraju svi spinovi Demokratske Crne Gore da nisu glasali zbog Temeljnog ugovora jer zvanična dokumenta govore da – jesu!

Ovim će Demokratska Crna Gora, Ujedinjena i Prava Crna ostati upisane u istoriji kao stranke koje su zajedno sa DPS-om smijenile Vladu zbog Temeljnog ugovora, iako su glasove dobili upravo zahvaljujući Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

12 Comments
  1. Sparta komentariše

    Tačno…jedini uzrok pada vlade je temeljni ugovor…to je vidljivo iz vasione…kakva god da je vlada bila oborena je samo i izključivo zbog toga…To je DPS rekao a ovi LDŽBT Demokrate pokušavaju da istinu prikažu kako njima odgovara….To svi znamo i iskreni vjernici u Boga im to neće zaboraviti na izborima…

    1. Ksilofon komentariše

      Kako DF preplaka pad ove URA-DPS vlade.

      Sad se vidi koliko su nas samo lagali sa svojom pričom o „blokiranju Crne Gore“. Nego su se prodali Dritanu i DPS za mjesta po dubini.

    2. ...? komentariše

      Ništa nikom ne vjerujem dok ne pane Milo.
      Mila može samo uhapsiti DF jer jedini imaju m…a za to.

  2. Vidoje komentariše

    Demokrate su oborile DPS-DF-SNP-URA-SDP Vladu, i svaka im čast zbog toga! Za to su se borili od prvog dana formiranja prevarne 43. Vlade Crne Gore!

    1. Q komentariše

      Demokrate su gnjide i smrad kojem se desilo da i oni jednom nešto naprave da valja,sae će Aljeksa u krilo kod Judit od SAD po kosku za nagradu.

      1. Srdjan Lonchar komentariše

        Vidoje bravo za komentar. To je prosta, ocigledna istina u moru ovih decjih komentara, kako DF-Borba i njihovi pristalice plachu za padom Dritan-Milo-Jokovic vladom.

      2. Srdjan Lonchar komentariše

        Q, vidim da se chesto javljas kao bot svojim opaskama.

        Prvo, da li je tajna, koju NGO predstavljas? Ili koju stranku? Ili koju individu? Ili koju drzavu? Majku Rusiju? SR? Djilasa? Sorosha Jr.?

        Ja napr. predstavljam samo sebe i svoju familiju u CG (djed i baba su moj najveci dirtektni izvor uz naravno online medije u regionu.

        Da sam povezan sa AV ili Srpske patr stranke, ja bih ti to tacno rekao.
        .
        .
        .
        Znas zasto sam te to pitao? Nazvao si Demokrate „GNJIDE I SMRAD… ALJEKSA… IDU PO KOSKU U AMBASADE ZA NAGRADU“!

        Zaklljucio sam da si DF-ovac ili da radish u Borbi??? Jesam li pogodio?

        Ali otkud tolika zivot-smrt mrznja prema NAJMIROLJUBIVOJ STRANCI U CG? Vidim da ti je po volji sto je SHIBICARSKA MUCKA SA DPS VLADOM (DPS+SNP+URA+RANKO) PALA. Ali otkud ti ta mrznja protiv DEMOKRATA kao da je ZADOJENA U TEBI OD RODJENJA (kad Demokrate nisu ni postojale)?

        Ako sutra budu novi izbori, neka sl podela ce isploviti na povrsinu: Milo-Dritan-Jokovic-Ranko ce tonuti sve vishe posle izbora u Zeti, Podgorici i preostalim lokalnim izborima.

        Posle toga treba dcxa se FORMIRA NOVA PRO-EVROPSKA (ne moze valjda pro-Ruska, pro-Kazhstanska, pro-Jermenska, pro-BeloRuska?) VLADA. ZANIMA ME KOJE STRANKE BIO TI TAD PODRZAVAO DA FORMIRAJU KOALICIJU?

        Odmah da ti kazem, mogu zivot da dam da ce DF malkice da napreduje, ali ne mnogo. Izgubice SNP prevrtljivce. Demokrate ce preuzeti dosta DPS glasaca. Manjine ce ostati iste. URA ce se boriti za cenzus.

        Sa kim bi ti da DF formira vlast? Nema niko drugi osim onih TVOJIH „GNJIDA-SMRADOVA-ALJEKSA“.. da ne pominjem ostale po meni svinjske/ neljudske uvrede „pedderi-kravatashi-udbashi-komunjare-BRADONJE CHETNICI-DRAZA-KALABIC-LJOTIC-BAJO DJURISHICPAVELIC-PASJA GROBLJA-GOLI OTOK-MAJKA RUSIJA…VAGINA TI MATERINA, SILUJEM TI MAJKU, PENIS, TESTAKLES, KAKA, SPLACHINA…“

        Kako sa ljudima, koje zivotinjski psujete ni krive ni duzne – treba sutra da budete u SKUPSTINSKOJ KOALICIJI? Janesto mislim da ti je neko iz Demokrata stranke spavao sa zenom? Ako nije, shta drugo?

  3. Crni komentariše

    UNIJATSKA I FANARSKA POSLA

  4. Q komentariše

    Pa šta ???Crkva bi preživjela bez TU a dal bi narod sa ovom tajkunskom vladom?

  5. AfirvickaSljiva komentariše

    TU nije razlog…to je samo povod…razlozi,ako ista znate ,su mnogo dublji.
    TU bi potpisala i predhodna Vlada da je bilo politicke volje u BG…nije se smelo dati bilo kakav politicki poen predhodnoj Vladu.
    Ne radite ovakve manipulacije!Ne zbog ZK vec zbog naroda….Ova Vlada je bila uzurpatorska i ona je trebala nestati.TU se sramno koristi za politicke manipulacije.Na izbore i da vidimo na koga je red

  6. bijeli komentariše

    Ooooooo kuriri mozete vi i jadnije…

  7. Yerry komentariše

    Demokrate najvece splacine koje postoje

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.