BORBA odgovorila Bečićevom “malom od palube”: Objasnite koliko košta gaženje sopstvene “Izjave časti“ u petak veče i zajedničko glasanje sa SKY strankom

8

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović je očigledno u velikom problemu pred nekadašnjim pristalicama i glasačima, zbog ne postojanja iole ozbiljnijeg argumenta kojim bi opravdao sramotan čin zajedničkog glasanja sa Duškom Markovićem i Branom Gvozdenovićem u petak veče, odlučio da svakodnevnim napadima na naš portal prikrije svoju političku nagotu. Šaranovića su nakon četvorogodišnjeg odsustva iz parlamenta i urednog primanja zarade između 2016-2020 crnogorska demokratska javnost i građani imali priliku da odlično upoznaju i steknu uvid u njegove vrlo skromne ljudske, retoričke i demokratske kvalitete.

Poput svojih neprikosnovenih vođa Bečića i Bogdanovića, koji su ga povukli za crvenu maramu i izvukli za uši iz nekadašnjeg kontejnera SNP-a, Šaranović nije uradio ništa konstruktivno u ovih dvije godine novog poslaničkog mandata, osim što je prilježno i podlo napadao gotovo sve kolege iz ostalih pobjedničkih lista od 30. avgusta 2020. godine. Zbog svega toga nikako i nije trebalo da čudi “zatvoreno glasanje“ zajedno sa kriminalnim DPS-om od petka veče, i to na temi potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC. Jer, Šaranović i Marta Šćepanović o tom potpisu misle isto, jedina razlika je što Marta o tome smije javno da kaže sve, a Šaranović će za svoje političko rasulo da optužuje BORBU i druge slobodne medije i pojedince.

BORBA nikada nije napisala tekst o sukobu između njega i Moma Koprivice, već je 19. avgusta dok je trajala pauza i pokušaj dogovora među političkim akterima nekadašnje parlamentarne većine konstatovala kako se “poslanik Demokrata Momo Koprivica zalaže za rekonstrukciju 43. Vlade kako su predložili poslanici GP URA i SNP-a, dok se šef poslaničkog kluba Boris Bogdanović protivi tome“. Kako smo nekoliko dana ranije u polemici sa Bogdanovićem njega označili kao “oficira za vezu sa DPS kriminalcima“, u tom tekstu smo i najavili ono što će se i dogoditi nekoliko sati kasnije, te da je “Bogdanović istrajan u naumu da Demokrate zajedno sa DPS-om i njihovim satelitima obore Vladu na zasijedanju Skupštine čiji se nastavak očekuje“

Šaranović danas nastavlja kao jeftini glumac propalog političkog dubla Bečić&Bogdanović da se bavi našim medijom, da nas “raskrinkava“ u nepostojećim lažima, umjesto da se pozabavi onim pitanjima koja ovih dana postavljaju hiljade prevarenih glasača Demokratske Crne Gore. Dok je u petak veče gazio sopstvenu “Izjavu časti“ i bacao je pod noge, a Momo Koprivica u veselom društvu sa Peđom Boškovićem proslavljao pad Vlade na temi potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC, Šaranović bi mogao da upozna svoje prevarene glasače koliko se plaća takav aranžman? Dok su mu većina bivših glasača nezaposleni i bore se za goli opstanak, a njegov politički guru Zdravko Krivokapić ih nazivao “partijskim uhljebima“, Šaranović je uspio da svoje najbliže zaposli na odlično plaćenim pozicijama u CEDIS-u, preciznije kuma i sestru.

O svim ostalim nedoslednostima i prevarantskim radnjama Bečićevog “malog od palube“ i ostalih sa Bogdanovićevog čamca koji tone ćemo drugom prilikom. Do tada neka nezadovoljni i prevareni glasači Demokrata nastavljaju da postavljaju pitanja nekolicini neodgovornih pojedinaca iz vrha te privatizovane stranke, a među njima posebno mjesto zauzima ono: zašto je pogažena “Izjava časti“ u petak veče i zajednički glasano sa Aleksandrom i Miškom Vukovićem i Andrijom i Milošem Nikolićem? Zašto?

 

 

8 Comments
  1. Zbogom globalisti komentariše

    Raskrinkavaj te kuce i mace providno pokvarene. Dps su raskrinkali Front i Srpski portali, ajmo sad ove koji bi s njima. I koji su usporili proces koji ipak Sdt nastavlja.

  2. Krsto komentariše

    Bemaxokrate!
    Mislim da drugi odgovor niti postoji niti je potreban.

    1. bijeli komentariše

      Ajde kuriri presmrdjeli ste vise i Bogu i narodu…pi

    2. Mina komentariše

      Bravo,bravo,momce je skromnih kapaciteta..Najaca mu je zalizana kosa,a vjest je u iskakanju kroz prozor,a i u zaposljavanju familije.Tako nesposoban,a vrlo umjesan za svoju korist.

  3. Goran komentariše

    borba je propagadno glasilo vojvode mande a sad I postenog joke I dobrog albanca dritana bilo bi smijesno da nije tuzno

    1. Kapetana komentariše

      Neznam cija je Borba, ali znam da imaju dosta tacnih informacija prije drugih. Previse zaklinjanja, dobar dio uvijek zavrsi suprotno. Pricekao bih jos par dana da vidimo kako ce i ova prica oko nove vlade zavrsiti. Volio bih da se svi ooamete i dogovore . Ogromni intersi i novac su u igri, a odje je izgleda lako kupiti vecinu ljudi. Sve se radilo da nam budu uzori oni koji su se snasli , a nikome nije vazno kako. Zelenasi, dileri, korumpirani idu visoko podignute glave, gledajuci ostale kao nesposobne i glupe. Znanje i rad su izgubili bitku u ovoj nasoj Crnoj Gori. Ako se ne dogovore trebat ce nam vijek da se vratimo pravim vrijednostima ako uopste moze vise doci do njih.

  4. Crni komentariše

    Mala grupa pede..

  5. Hmmm komentariše

    I glasaci koalicije Za buducnost CG su bez posla pa se mnogo ne zabrinuste. Cutite kad vracaju DPS-ovce. Javite se reda radi jedan dan i idemo dalje…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.