Vučić upitao Hrvate: Jeste li se to uplašili cvijeta?

9

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je naslovnicu hrvatskih medija gde se navodi da ja „Plenković mudro razbio četnika Vučića“.

– Prije tri dana su napisali da Vučić nije ni č od četnika. Aj samo nek se dogovore. U mojoj porodici nije bilo ni četnika ni partizana. Naši su stradali samo zato što su Srbi. Oni su im stavili pravoslavni krst na čelo i zato su kao ugledna porodica odmah odstranjeni – rekao je predsednik i dodao da su spalili sedam kuća Vučića:

– Mislim da su oni pokazali svoje pravo lice, ja da ih vrijeđam neću! Mislim da je to svima jasno? Samo se pitam, jeste li se to uplašili „partizanskog“ ili „četničkog“ cveta ili venca?“

Vučić je kazao da hrvatskim medijima ne bi bilo divljanje samo ako bi govorio „Za dom spremni“ ili izgovorio druge fašističke ili nacističke pozdrave.

9 Comments
  1. Dara iz Karlobaga komentariše

    Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V.
    Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA!
    Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom posetio Beograd. Bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu!
    Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno….idemo dalje.
    Duplo veće plate i penzije, za 7 mlrd. E veći bedepe a ne da ga stigo, ulazak u evrozonu, u Šengen, plate na jesen idu na 1100 evra i stižu Slovence….o tome se u Srbiji ne sme pisati?

  2. Četa komentariše

    Vučiću, jesi li stigao hrvatski bedepe ili platu, penziju?

    1. Plata komentariše

      Prosečna neto hrvatska plata je 1022 evra i na jesen se diže na 1100 i tako Hrvati stižu Sloveniju, a Srbija skoro da se nije mrdnula.

      1. Q komentariše

        Glupane drugosrbijanski preseli se u Hrvatsku tako pametan kad ti srbija ne valja,oni jedva čekaju takve da dopune Jasenovac !

    2. Sveti Američki Gugl komentariše

      MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

  3. Jasenovac komentariše

    To ruglo od cveta treba srušit jer su ga tolikog digli Hrvatima njihovi komunisti sa Titom i da naprave manji i dostojanstveniji i normalniji spomenik.

    1. Q komentariše

      Ne lupaj !Spomenik je OK kad ga vidiš vidiš odmah da je iz horora izašao !Posjeti Jasenovac pa onda pričaj !

      1. 21VEK komentariše

        Srbima je kontroverzna IQ karta rađena po TIMSS i PISA testovima….
        B92net Kontroverzno istraživanje – „Srbi i Albanci među najglupljim narodima Evrope“.

  4. BOKA KOTORSKA komentariše

    SVI STO TAKO KOMENTARISETE ,SRAM VAS BILO ! BOLESNI ,ZAVIDNI KOMPLEKSASI ! NISTA VAM SVETO NIJE ,PA NI SPOMENIK LOGORASIMA ,JADI VAS ZNALI. DALEKO STE VI OD TOGA DA MOZETE RAZUMJETI STO PREDSJEDNIK VUCIC PRICA ! UBI VAST ZAVIST ,ZASLIJEPI LJUBOMORA . ALI ,ON GAZI NAPRIJED ,KAO DRZAVNIK ,PATRIOTA I DOBAR COVJEK ! A VI ,AJVANI NEZNAVENI ? STA STE I KO STE ? NULE LJUDSKE !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.