Ovo je fašizam: Jezive prijetnje Marku Kovačeviću! (VIDEO)

11

Jučerašnji incidenti u Nikšiću su još jedan pokazatelj da se u Crnoj Gori rađa fašizam pod okriljem antifašizma. Interesantno je da su najveći fašisti upravo oni koji za sebe kažu da su najveći antifašisti, što su „komite“ svojim jučerašnjim postupcima u Nikšiću još jednom pokazali.

Povodom scena koje su viđene juče i riječi koje su upućene srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, čini se da je fašizam čak i preblaga riječ, već se radi o šovinizmu i otvorenoj mržnji u njihovim najčistijim oblicima.

Izvjesna Danka Veselin Perović, kako joj stoji na Fejsbuku, koja je, na osnovu snimka, bila učesnica jučerašnjeg napada komita na policiju, prijetila je i vrijeđala gradonačelnika Nikšića – Marka Kovačevića.

Naime, žena se nije ustručavala da uputi najžešće prijetnje i uvrede Kovačeviću, ali je takođe i najbolji pokazatelj šta ovi šovinisti žele Srbima, a jučerašnji incident iz Nikšića je to samo potvrdio – Za Srbe u Crnoj Gori mjesta nema. Međutim, tu su se prevarili. Srbi su napravili ovu državu, dok je Srba biće i Crne Gore, jer za razliku od nekih kojima je džep draži od Crne Gore, za Srbe je Crna Gora draža od džepa. Na kraju krajeva, to je bezbroj puta i dokazano.

„Kovačeviću gotov si! Kunem ti se u sve moje živo i mrtvo!  Kunem ti se Bogom! Kovačeviću, znam te iz pelena, j****u ti sve živo i mrtvo, to ti se kunem! Jesi me čuo!? Nećeš se smjet pojaviti ispred mene. Možeš ispred svojih sugrađana koji ti se ulizuju u d**e, a ti Daki Davidoviću i ostalima. Jesi li me čuo Kovačeviću!? Zapamtićeš me, kunem ti se u sve moje živo i mrtvo! Išamaraću te na sred trga i biće snimljeno, ja ti se kunem! Sramoto! Brukaš majku pokojnu p***a ti materina, g***o jedno. Sramoto! Ovo je ljudi sramota“, kazala je persona.

Ostaje nada da će nadležni organi procesuirati ovakve ispade fašizma, antisrpskog šovinizma i prijetnji, jer ljudima koji propagiraju fašizam nije mjesto da se slobodno šetaju gradovima Crne Gore, među građanima koje bi, da mogu, sjutra odavde otjerali, što su i više puta najavljivali.

 

 

11 Comments
  1. Crnogorka komentariše

    VAKAT JE VISE DA SE OVAKVIM MANIJAKALNIM ISTUPIMA STANE NA PUT.,A AKTERE U ZATVOR ILI NA LIJECENJE .OVO RADE GRUPE KOJE SU SUMNJIVOG GENETSKOG KODA . SVI SU NAM JAKO DOBRO POZNATI ,ZATO IZGOVOR ZA NJIHOVO NEKAZNJAVANJE NE POSTOJI. SVE STO JE KULTURNO ,UCENO I ZA PRIMJER JE NJIHOVA META ! TAKO I U OVOM SLUCAJU. UVODJENJE REDA U OVOJ JADNOJ DRZAVI NJIMA NE ODGOVARA. GUBE IZVOR EGZISTENCIJE,JER SU SAMO PLACENICI . NA NAMA JE DA ODLUCIMO ,ZELIMO LI DA ZIVIMO U NARKO DRZAVI,ILI U DRZAVI GDJE OVAKO POSTENI I PAMETNI MLADI LJUDI, KAO STO JE MARKO, VODE OVAJ NAROD NAPRIJED ! U PAMET SE CRNOGORCI !

  2. Veselin komentariše

    Ovu ostrascenu kuropacenicu ocigledno niko ne kara pa se pomamila.Tu moralnu tranju treba procesuirati pa neka u Spusu nastavi da tranja!Ona ce isamarati onakvu ljudinu?Smijesno kakvi su blentovi te komite!

    1. Bajro komentariše

      Bez žaljenja u ludaru !

  3. Monarch komentariše

    Na čemu je ova ološ?Da joj nijesu nešto Ukrajinci poslali?

  4. Кнез Васојевић komentariše

    Zloupotrebom ovakvih nesrećnika i psihijatrijskih slučajeva, milova banda se previše zanosi da može išta promijeniti, apartman u Spužu čeka pa čeka.. Ono što je zabrinjavajuće je činjenica da ovakvih akrepova ima poprilično. Psihijatri i sveštenici ne treba da brinu za posao još dugo vremena.

  5. ISTINA SAMO komentariše

    Ovo je organizovao namjero DRPS, cim su povukli podrsku vladi, da pokazu da su oni ,,faktor stabilnosti“.
    Koja ironija!!!
    Da nije tragično bilo bi presmiješno!

    1. Istina komentariše

      Kotor ,odma i bijela košulja, i određena terapija .

  6. ...? komentariše

    Hitna hospitalizacija ovog stvora !!!

    1. Marko komentariše

      Pod hitno u „Dr Laza Kostic“

  7. sergio komentariše

    Ništa što već nije viđeno na ovim prostorima. Sličnu filozofiju su imali komunisti poslije rata. Sve što se nije slagalo sa njihovim nezajažljivim apetitima i kompleksima niže vrijednosti su ubijali i u jame bacali. Stoga, pretpostavljam, da potiče iz porodice poslijeratnih komunista. U svom geneckom kodu nosi komplekse stvarne, kako moralne tako i intelektualne, inferiornosti koje je spremna da liječi na način sličan načinu koji su koristili njeni preci. Ona izgleda ne zazire od ubijanja i klanja svih koji su u svemu bolji od nje. A takvih nije malo…

  8. Komsija odozgo komentariše

    Poznata ludača iz Nk.
    Vjerovatno pomiješala terapiju s drogom.
    Bastalo joj je da se drogira dok je bila mlađa,
    skoro je bilo krepalo od droge.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.