Knežević: Konjević i Krivokapić su DPS-ovi ministri u Vladi!

4

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knžević, gostujući u Patriotskim igrama na TV ADRIA je ocijenio da čitava buka koju je SDP u digao zbog temeljnog ugovora će se završiti tako što će ta partija i dalje ostati dio Vlade.

„Vruć je Ranko, ali mislim da će se ohladiti do ujutro i da on odlično zna da četiri eparhije predstavljaju sastavni dio Srpske pravoslavne crkve i da je patrijarh ili neko koga odredi on vlastan da potpiše takav temeljni ugovor“, rekao je Knežević.

On dodaje da će biti veoma zanimljivo šta su sledeći potezi SDP-a i DPS-a.

„Imam utisak da su i Raško Konjević i Ranko Krivokapić delegirani od strane DPS-a i da su oni DPS-ovi ministri u Vladi i mislim da će biti veoma interesantno ako Velibor Džomić bude ponovo krstio i Raška Konjevića, Ranka Krivokapića i Draginju Vuksanović jer će ovo biti jedan čin novorođenja i novokrštenja ministara iz SDP-a. Znajući njihovu principijelnosot i znajući ih kao politčke gromade oni će i dalje ostati u Vladi i neće napraviti ništa što bi poremetilo ono što su oni zatekli u kabinetima i što imaju u nadležnosti“, saopštio je Knežević.

Kada je u pitanju moguće istovremeno potpisivanje Temeljnog ugovora i sa CPC Knežević kaže, da što se njih u DF-u, tiče to bi bio fiktivni i nepostojeći sporazum jer CPC nije uređena u pravnom sistemu Crne Gore već u policijskoj stanici na Cetinju.

„To bi bio okidač zašto ova Vlada ne bi trebalo da opstane više od mjesec-dva dana“, objasnio je Knežević.

4 Comments
  1. Plotari komentariše

    To je trebalo da znas evo 20 godina.nego jesi li znao da su to i carli caplin i mutava plovka sto je radio i glasa njih citav zivot i svi oni mnistri iz prosle vlade izuzev 3 ili 4 .

  2. Djujic komentariše

    Greska brate Milane oni su ustaski ministri !

  3. Rade/ komentariše

    Dosta ljudi je mislilo da je Knezecic posten ali se prosu sa zafnjim tajnim dogovorom da se obori vlada i vrati DPS a sad kad su provaljeni on i najveci izdajnik srpskog roda lazni vojvoda Mando pokusavaju da se kperu kod naroda ali sve vise tonu.

  4. Herceg Novi komentariše

    Milane ti si srusio Vladu nije Rasko zato sada uzivaj. Na sljedecim strmoglav ide.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.