Mladi NSD Nikšić poručili savjetu mladih DPS-a: Prije nego plasirate očigledne neistine, provjerite informacije jer ispadate smiješni

1

„Kažu da se na greškama najbolje uči, i mada smo svjesni da savjet mladih DPS-a nije neistine o dodjeli ikona plasirao greškom, radovaćemo se ako iz ovog njihovog nesrećnog slučaja gdje su jako lako uhvaćeni u laži ponešto i nauče. Evo jedan savjet za savjet mladih: provjerite informacije, i ne ispadajte smiješni plasiranjem očiglednih neistina“, poručili su iz Kluba mladih NSD-a svojim kolegama.

Smiješni ispadate, naglašavaju oni, „i kad vam se svaka muka svodi na uklanjanje protiv zakona postavljene cerade sa oslikanom crnogorskom zastavom sa zrade Opštine. Mišljenja smo da je upravo takvo kačenje zastave gdje god vidite zgodno mjesto, pa i ako pravila ne dopuštaju, iskazivanje nepoštovanja“.

„Ipak, najsmiješniji ispadate kad nas, ovako kao od milošte, nazovete šešeljevcima. Nazivate nas šešeljevcima vi, čiji se predsjednik stranke sastajao sa Šešeljem od Beograda do Popovog polja.
Imali ste toliko mogućnosti, roditelji su vam mogli priuštiti školovanja u inostranstvu, o novcu nikad niste morali razmišljati, kamo sreće da ste bolje iskoristili sve te šanse.
Pozdravljamo vas u nadi da ćete u budućnosti uvažiti neke od ovih naših savjeta i sugestija, i onda biti manje smiješni“, zaključuje se u saopštenju.

1 Comment
  1. Komsija odozgo komentariše

    Toj lopovskoj ološi,sekti DPS zastava nije simbol države.
    Njima je zastava običan fetiš.
    Eno im je na zgradi pijace, meću je po dimnjaka, po bandera…po privatnih kuća i pomočnih objekata ( štale i kokošari) Kakav bi to patriota uradio. Zastava stoji na jarbolu, pred javnim ustanovama
    Čist fetiš je toj bagri drzavna zastava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.